Celebrity News

Darko Lazić zbog prekomerne težine morao na hitnu operaciju!

Darko Lazić zbog prekomerne težine morao na hitnu operaciju!

Darko Lazić već dve godine oporavlja se od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 2018. godine. Ozbiljni zdravstveni problemi usledili su nakon ovog nemilog događaja a kako pišu domaći mediji sada je na putu da im konačno stane na kraj  

Iako je u toku rehabilitacije Darko Lazić izgubio oko dvadeset kilograma, nedugo posle toga poznati pevač vratio se svojoj prekomernoj kilaži. Zbog bolova u kuku i otežanog hodanja, Darku Laziću kilogrami su pravili velike zdravstvene probleme. Kako bi pomogao sebi, budući da je otac svoje dece i da ima samo 28 godina, pevač je prošle nedelje otišao na operaciju.

Zbog OVIH POTEZA Marine Gagić i Darka Lazića mnogi misle da je njihova ljubav doživela KRAH

- Darko je smanjio želudac jer je to bio jedini način da se izbori s viškom kilograma. On je nakon operacije trpeo jake bolove, ali će se uskoro vratiti i nastupima budući da je pauzirao jedan vikend. Operacija želuca bila je jedino rešenje za njega. Njemu nijedna dijeta nije pomogla niti je on mogao da se potrudi da izgubi kilograme, a zbog posledica povreda nije sposoban ni da se bavi sportom. Darku je inače ozbiljno bilo ugroženo zdravlje zbog povišenog pritiska, tako da je postojao i rizik od infarkta. Imao je velike probleme kako sa kukom tako i sa pritiskom, a to je veoma ozbiljno - rekao je izvor za Skandal.

Darko Lazić o periodu nakon nesreće: Svaka druga bi me ostavila, ali ne i moja Marina, ona je bila uz mene u najtežim trenucima

Marina Gagić znala je šta će snaći Darka Lazića pa mu je oštro zapretila? 

U avgustu 2019. godine verenica Darka Lazića koja mu je podarila sina Alekseja bila je zabrinuta za svog verenika te je pribegla drastičnijim merama. Vidno uzrujana zbog njegovog zdravstvenog stanja morala je da ga uceni kako bi smršao i prestao da konzumira alkohol.

– Darko i Marina se mnogo svađaju u poslednje vreme. On to sve okreće na šalu, ali uopšte nije tako naivna situacija. Marina je bila uz njega u najgorim trenucima i tokom višemesečnog oporavka, koji nije bio nimalo lak, a pritom se još uvek nije potpuno oporavio. Milion puta ga je opominjala da mora da pazi na sebe, da se odmara, da pazi šta jede, da ne konzumira alkohol više, Darko se složi, a onda nastavi po svom. Otkako je došla kući sa malenim Aleksejem iz porodilišta, Marina se adaptira na život jedne majke i maksimalno je posvećena sinu, dok je Darko stalno u pokretu i nastavlja po starom. Ona se nadala da će se malo skrasiti kada dođe sin u kuću, ali Darko kao da je nepromenljiv. Kada je videla kuda to vodi, rekla mu je: “Dosta sam te trpela. Tvoje ponašanje je nedopustivo. Ako nisi dobar za sebe, nisi dobar ni za mene i dete. Prestani da ločeš više s drugarima i da se igraš sa životom i pod hitno sredi ishranu. Ne mogu da te gledam kako se uništavaš”. On je prvo negirao da je njegovo ponašanje toliko loše, a kada je video koliko Marinu sve to potresa, obećao joj je da će dati sve od sebe i da je neće razočarati – rekao je izvor.

Darko Lazić nikada iskreniji o svojim problemima, priznao da je koristio narkotike i da ga je Ana uhodila

Darko Lazić, koji nema problem da u medijima stvari nazove pravim imenom, nakon ovih tvrdnji priznao je da Marina često ume da bude oštra prema njemu.

– Tačno je da me Marina najviše kritikuje zbog kilaže, a posle nje i moji roditelji. To su ljudi koji mene vole i ja sam svestan da nije dobro što sam se ovoliko ugojio, ali ću probušiti kašiku. Obećao sam da ću smršati, ali nikako mi ne ide. Moraću malo više da se uozbiljim, inače, ode žena. Kao što svi kažu, trebalo bi malo više da se ugledam na nju, ona izgleda kao da se nije ni porodila, stvarno vodi računa o sebi i ponosan sam na nju – iskren je bio Darko Lazić.

 Kako je zabrinuta Marina Gagić zapretila Darku Laziću?