Celebrity News

Dea Đurđević i Marina Tucaković zagrljene i nasmejane: Svaka je preživela svoju životnu dramu, zato je danas jedna "žena hrabrost", a druga "borac godine"

Dea Đurđević i Marina Tucaković zagrljene i nasmejane: Svaka je preživela svoju životnu dramu, zato je danas jedna "žena hrabrost", a druga "borac godine"

Sinoć se u Beogradu održala dodela nagrada emisije "Ekskluzivno" i TV Pink, a na samom događaju se pojavilo mnogo poznatih ličnosti.

Sve je iznenadio dolazak dve posebne dame -  voditeljke Dee Đurđević i tekstopisaca Marine Tucakovići.

Voditeljka se pojavila u društvu svog izabranika Mladena Mijatovića, a oni su uskladili stajlinge i rado pozirali prisutnim fotoreporterima. Voditeljka TV Pink nije skidala osmeh sa lica, a po njoj se može videti da se veoma uspešno oporavlja od saobraćajne nezgode koju je doživela u februaru.

- Osećam se zdravo. Uvek kažem bolje nego juče, a nadam se sutra bolje nego danas. Drago mi je što sam čula od više ljudi da sam ja nekom uzor. Nadam se da ću ceo život biti ''žena hrabrost'' - istakla je Dea i dodala koji je recept za uspeh i kako izdržati u najtežim trenucima:

- Osmeh. Uvek smeh, uvek šala i pozitivne misli. Uvek kažem sebi da će biti dobro i privučem neke dobre vibracije. Nisam ni jednog momenta imala misao, da će se jednog momenta "ono" dogoditi, kao da mene ne boli ništa, boli, ali se nasmejem i kažem "dobro jutro", jer si živ, a to je velika stvar. Prognoze doktora su "uskoro se Dea vraća na Pink", ja ne znam da kažem koji dan, ali čim kaže uskoro znači da je mnogo dobro - poručuje voditeljka.

Dea je dobila nagradu pod nazivom "Žena hrabrost", a ne sumnjamo da voditeljki ovo i te kako imponuje, jer je u poslednjem periodu ona upravo bila ta koja je svima pokazala šta znači hrabro se boriti za svoj život.

Pored Dee na ovom događaju najviše pažnje privukao je jedna od naših najpoznatijih tekstopisaca i žena koja je mnogim velikim zvezdama naše estrade utabala put do uspeha Marina Tucaković. Marina je dobila nagradu za ženu borca godine, a kako je istakla počastvovana je nagradom.

- Ovde se veoma lepo osećam. Ja u principu nagrade ne volim, ali volim Nikolu i vidim da se potrudio i ne kajem se što sam došla, stvarno je lepo - kaže Marina i otkriva kakvo je trenutno njeno zdravstveno stanje.

- Još nije sve u redu, pod terapijama sam, a prognoze zna samo onaj gore. Fali mi malo više da se krećem, da malo više izlazim, ali navikla sam da mi uvek nešto fali, tako da u redu je, može se i ovako - rekla je ona za Pink.rs i priznala šta ju je održalo u najtežim trenucima borbe sa opakom bolešću.

- To je tako teško. Svi oni koji kažu da se u tim trenucima treba boriti ne znaju da tada ne znaš gde ti je d*pe, gde ti je glava. Pustiš da stvari idu svojim tokom, prepustiš se doktorima i sudbini i naravno ne razmišljaš o smrti - rekla je žena borac godine.