Celebrity News

Dejan Savićević nije bio na ćerkinom venčanju, a evo šta sada kaže njegova naslednica

Dejan Savićević nije bio na ćerkinom venčanju, a evo šta sada kaže njegova naslednica

Nedavno je u javnosti odjeknula vest kako fudbalska legenda Dejan Savićević nije došao na venčanje svoje ćerke Tamare koja se udala prošlog meseca.

Razlog tome, kako su pisali domaći mediji, jeste njegova partnerka Jelena Babić.

Sada je Dejanova ćerka pričala o svom bajkovitom venčanju, ali oca nije želela da pominje:

- Sve je bilo kako smo planirali i organizovali. Drago nam je da smo sve naše emocije podelili sa bliskim ljudima, što nam je svakako dosta značilo i stvorilo lepe uspomene na taj dan - rekla je Tamara za crnogorsko izdanje "Gracije", pa dodala:

-Potrudili smo se da svima bude ugodno u svakom smislu i pokušali smo da sve protekne u najboljem redu. Naravno, kao po običaju, mi smo “najmanje uživali” jer smo se trudili da sve bude kako smo zamislili, ali kada je sve krenulo onda smo se i mi opustili i ispalo je baš onako kako smo želeli - rekla je Dejanova ćerka i zatim progovorila o majčinstvu i detetu koje je dobila sa izabranikom, fudbalerom Aleksandrom Kapisodom.

- Majčinski osećaj sve čini lakšim. To me čini jakom, zbog nje i idem na spavanje i ustajem ujutru srećna. Svaki dan sa kćerkom je novo iskustvo i najviše uživam dok je dojim. Ta toplina i povezanost majke i deteta ne može da se poredi ni sa čim - istakla je ona za pomenuti magazin, pa nastavila:

- Nema dirljivijeg i emotivnijeg trenutka od onog kada žena postane majka. Nisam mogla da zamislim da će ova uloga toliko da me ispuni i usreći.

Više o razlogu zbog kog Dejan Savićević nije bio na ćerkinom venčanju, pogledajte OVDE.