Celebrity News

Denis Ričards otkriva detalje RETKOG POREMEĆAJA hromozoma sa kojim se bori njena maloletna ĆERKA

Denis Ričards otkriva detalje RETKOG POREMEĆAJA hromozoma sa kojim se bori njena maloletna ĆERKA

Denis Ričards, glumica koju sada gledamo u rijalitiju The Real Housewives from Beverly Hills i majka troje dece, u novom intervjuu za magazin People prvi put je iskreno govorila borbi da uspešno odgaja devojčicu koja pati od retkog oblika hromozompatije i da je uprkos teškim problemima “izvede na pravi put”.

Za magazin je izjavila da je bolest koju njena ćerka ima sprečila u mnogim stvarima i odrazila se na njeno odrastanje i srećno detinjstvo koje je za nju zamišljala.

- Nije mogla sama da sedi jako dugo vremena i nije hodala sve dok nije napunila dve godine, a i to se dogodilo zahvaljujući fizikalnoj terapiji - izjavila je zvezda.

Prema njenim rečima, njena ćerka pati od retkog poremećaja koji utiče na različite delove njenog tela i sprečava je da obavlja normalne svakodnevne funkcije. Ovaj vid bolesti drugačije se održava od osobe do osobe.

- Jedva da može da izgovara nekoliko reči i iako se ponekad ponaša u skladu sa svojim godinama, njene emocionalne reakcije su nalik trogodišnjakinji. Izazovno je, ali se borim svakoga dana sa tim. Bolest variva od osobe do osobe tako da nikada ne znam šta može da se dogodi kada je ona konkretno u pitanju - tvrdi ona.

Ričardson pored toga ima još dve ćerke, a devojčicu sa retkim oblikom hromozompatije usvojila je 2011. godine i od tada njih četiri žive zajedno kao porodica.

- Svako dete je drugačije, brinete o njemu bez obzira kroz šta prolazi. Ne znam da li će ikada moći da razgovora ili da se kreće kao sva ostala deca, ali kao roditelj daću sve od sebe da joj omogućim da živi što bolje i bezbrižnije može - izjavila je Richardson.