Celebrity News

Glumica Dijana Požarskaja: Srbi su prelepi!

Glumica Dijana Požarskaja: Srbi su prelepi!

Ruska glumica Dijana Požarskaja ponovo je posetila Srbiju kako bi prisustovala svečanoj premijeri filma "Hotel Beograd", a u razgovoru sa medijima otkrila da nigde nije videla više zgodnih muškaraca nego ovde!

Glumica Dijana Požarskaja, zvezda filma "Hotel Beograd" koji je prošle nedelje premijerno prikazan u Beogradu, boravila je ponovo u Srbiji kako bi učestovala u promociji ovog ostvarenja. Na crvenom tepihu se pojavila držeći se za ruke sa Milošem Bikovićem, a po načinu na koji su pozirali i upućivali poglede jedno drugom, mnogi su se zapitali da li je među njima ‘sevnula’ neka varnica. S obzirom na to da se zna kako je Biković slab na Ruskinje postavilo se pitanje da li je na pomolu nova emotivna veza popularnog glumca i miljenika publike…

Premijera filma “Hotel Beograd”: Bivši, sadašnji, malo ljubomore i puno smeha (foto)

Lepa glumica ovo nije komentarisala, ali je istakla da je zaljubljena u Srbiju.

Inače, ona je ovde provela mesec dana tokom snimanja  filma "Hotel Beograd" i istakla da joj je to omiljeni projekat.

- Odmah sam se zaljubila u vašu zemlju i veliko zadovoljstvo mi je bilo što sam snimala ovde. Projekat “Hotel Beograd” mi je pričinio najveće zadovoljstvo i to mi je omiljeni projekat. Nadam se da ću još mnogo puta doći ovamo, ne samo da se odmorim nego i da radim još nesto. Ma šta to bilo, biće mi drago da se vratim. Jako volim vaš narod, hvala vam - rekla je glumica na konferenciji za novinare.

Izašao prvi trejler za film “Hotel Beograd”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Диана Пожарская (@dianapozharskaya) on Mar 9, 2020 at 11:51am PDT

Ova 28-godinšnja glumica dodaje da često dobija komplimente od srpskih fanova.

- Stalno dobijam komentare na Instagramu od srpskih fanova. Najčešće mi ispod fotografije pišu ‘prelepa’, tako da tu reč sigurno neću nikada zaboraviti – rekla je Dijana i otkrila da su na nju poseban utisak ostavili lepi muškarci.

– Srbi su prelepi. Nigde nisam videla više zgodnih muškaraca nego u vašoj zemlji, kunem se. Jednom prilikom sam pozvala supruga u Moskvi i rekla mu: ‘Dragi, nemaš pojma koliko su Srbi lepi i zgodni’. Namerno sam ga provocirala, ne bi li i on došao u Beograd, ali nije mogao zbog obaveza – rekla je lepa Ruskinja za “Informer”.

Inače, Dijana se u filmu “Hotel Beograd” udaje za Pašu, koga tumači Miloš Biković, za koga je rekla da je velika zvezda i da ga mnogo voli.

- Miloš je velika zvezda, on je supermen. Mnogo ga volim. Vi ste srećni što ga imate - rekla je Dijana za "Nova.rs".

Ona je imala priliku da upozna i Momčila Bajagića Bajagu koji je komponovao muziku za film “Hotel Beograd”, a upravo ovu pesmu je Miloš Biković posvetio Dijani.

– Obožavam je i hvala Bajagi i Milošu što su je snimili. Sviđa mi se i spot, veoma je dirljiva i lepa – rekla je ona povodom ove pesme.

Film “Hotel Beograd” inspirisan je franšizama omiljenih televizijskih serija “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, dok je radnja smeštena u naš glavni grad. Miloš Biković  tumači bogatog naslednika i vlasnika prestižnog Hotela Beograd, Pavla – Pašu poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvoriće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Odložene svečane premijere i druženje sa ekipom filma

Poštujući poslednju odluku Vlade Republike Srbije, svečane premijere filma “Hotel Beograd” će biti odložene do daljeg, a prikazivanje filma biće prilagođeno preporukama Vlade RS - saopštila je ekipa filma.

Naime, film će nastaviti distribuciju prema planu svakog bioskopa, koji će svoja prikazivanja prilagoditi preporuci Vlade RS.

Sa ciljem odgovornog ponašanja, glumačka i autorska ekipa, organizovaće svečane projekcije i posete gradovima u Srbiji i dijaspori, kada se za to ispune uslovi - dodala je ekipa filma u saopštenju.