Celebrity News

Divno iznenađenje za Deu koja nije skidala OSMEH SA LICA: Evo kako je sve počelo!

Divno iznenađenje za Deu koja nije skidala OSMEH SA LICA: Evo kako je sve počelo!

Voditelji emisije "Premijera - Vikend specijala", Tijana Prica i Ognjen Nestorović ugostili su danas Deu Đurđević sa kojom su popričali o njenoj karijeri.

- Ja sam studirala političke nauke i onda sam došla ovde da volontiram. Srećom, bili su potrebni reporteri Jovani i Srđanu, onda je krenuo i kasting, tada je sve počelo - navela je Dea, a onda su voditelji za nju imali specijalno iznenađenje.

Reč je o video-prilog Deinog prvog uključenja u program uživo, koji joj je izmamio osmeh na lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Dec 16, 2016 at 10:18pm PST

- Jao! To je bilo u nedelju, rekli su mi da se spremim da idem u Hitnu i da nađem još dve teme. Ništa nisam znala, nisam znala šta da radim sa telefonom koji je služio za uključenje - rekla je hrabra voditeljka i otkrila koliko joj je bilo teško na početku da se bavi reporterskim poslom, ali i koliko je bila srećna kada je dobila poziv da vodi jutarnji program.

- Izuzetno je komplikovano i teško. Sve te ometa, a ti treba da razmišljaš o tome šta ćeš da kažeš, a i da izgledaš pristojno, ipak si na televiziji. U jutarnjem se programu nikako nisam videla, ja volim da spavam. Kada me je Željko pitao da li mogu da vodim jutarnji, ja sam bila srećna, navučeš se da tako kažem - ispričala je Dea.