Celebrity News

Đorđe David o koroni: Imao sam posla s demonima!

Đorđe David o koroni: Imao sam posla s demonima!

Popularni muzičar Đorđe David gostovao je u emisiji "Ami G Show" i sa publikom podelio stravična iskustva kroz koja je prošao u borbi sa koronavirusom

Poznati roker Đorđe David nedavno je izašao iz bolnice posle teške borbe sa virusom korona. Nakon toga je još neko vreme boravio u izolaciji, a kada je i to prošlo, napokon se sreo sa svojom porodicom i počeo da se polako vraća u normalne životne tokove.

Dok je bio pod jakim utiskom svega što mu se dogodilo, za domaće medije je izjavio da ozbiljno razmišlja o tome da zaštitnu masku nosi stalno.

- Posle svega što sam proživeo, ozbiljno razmišljam da mi nošenje maske postane svakodnevnica. Nažalost, čast izuzecima, naš narod ne vodi mnogo računa o higijeni. Znate kako, onaj ko se opeče na vatru, poliva vodom i fotografije na kojima se vidi vatra, a meni je život bio ugrožen - rekao je roker za „Pink.rs“.

Sa maskom na licu izašao je prilikom prvog susreta sa 'spoljnim svetom' posle preležane korone. Kako je to izgledalo, poznati muzičar je opisao u snimku koji je objavio na Instagramu.

- Beograd mi izgleda kao Njujork - rekao je Đorđe između ostalog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on Apr 23, 2020 at 2:33pm PDT

Đorđe David: Imaš utisak kao da su te napali demoni

O detaljima svoje borbe sa opasnim virusom i tome kolike su mu bile šanse da preživi Đorđe David je govorio u svom prvom gostovanju na televiziji od napuštanja karantina, u emisiji "AmiG show".

- Samo ću da kažem da sam 20. marta ukapirao da nemam čulo mirisa, ni ukusa. Pojavilo se zujanje u ušima. Suze i sluz iz nosa i očiju, temperatura koja ide na gore. Počeo sam da zanosim, ali se i dalje držim kao strašan baja. Posle sam utrnuo iznutra, celo telo, a spolja od dlake na glavi do stopala kao da me neko najžešće štipa. Temperatura ide na 39, ječiš - ispričao je on u emisiji Ognjena Amidžića.

- Imaš utisak da su te napali demoni. Sećam se, budim se, uzimam da merim temperaturu, sve je oko mene mokro, jasno mi je da ne mogu da lažem više sebe, kašljem, a pluća kao da mi lete kroz gajbu. Imaš utisak da glava hoće da ti pukne - dodao je roker i potom objasnio kako je izgledao dolazak i boravak u bolnici.

- 24. marta sam imao prekid filma. Budim se sa osećajem da sam dremao 45 minuta, a ono 12 popodne. Merim temperaturu i jasno mi je da sam u debaklu i da ne mogu više sebe da lažem da je to to. Kašljao sam kao te neko nožem cepa od adamove jabučice do donjeg dela stomaka, to je maltretiranje. Zadržali su me, nisu mi dali da uzmem stvari. Imam rupe u pamćenju, jer je to polusvesno stanje. Pio sam dve pilule, crvene i bele. Imao sam braunilu, jer sam imao upalu pluća.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Đorđe David: Plačem kad ostanem sam!

- Imao sam šanse 50/50 da ću preživeti, a Bane Obradović, koji je sad dobro na početku je imao 80 posto šanse da preživi - kazao je Đorđe, misleći na estradnog menadžera, koji je takođe dobio koronu.

Takođe, u istoj emisiji, Đorđe je javno poslao poruku svima onima koji govorili da se pretvarao da je bolestan.

- Samo da kažem onima koji su mi poželeli da crknem, rekli mi da sam prodana duša, da sam dobio pare. Druga varijanta je da sam bio na gajbi, a sve je jako lako proverljivo. Ako ih bude više, uvek idem naoružan - rekao je on.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Kum Željka Joksimovića Bane Obradović u bolnici zbog korona virusa!

Đorđe David otkrio sledeći potez

Muzičar Đorđe David nakon što je pobedio korona virus i iz bolnice se vratio u svoj dom, sada otkriva šta je njegov sledeći potez i čemu se posebno raduje.

- Jednostavno smatram da imam dug prema našem zdravstvu i lekarima da kada prođe poslednji vikend zabrane kretanja pođem i dam svoju plazmu. Naše zdravstvo mi je spasilo život i moja moralna obaveza je da dam plazmu kao neko ko je izlečen da bi eventualno moja krv i moja plazma spasili nečiji život - rekao je David, pa otkrio čemu se posebno raduje.

PROČITAJTE I: Đorđe David: Mislio sam da sam kažnjen što sam dobio dete, a i ono jer sam mu ja otac

- Radujem se koncertima, normalizaciji života, predstavama i "Zvezdama Granda" koje se nadam da će nastaviti sa snimanjem u maju - rekao je Đorđe David.

Planovi za budućnost

Život će se polako vratiti u normalu, a za budućnost Đorđe David ima velike planove.

- Predlažem i potrudiću se da kad sve ovo prođe, tamo negde u septembru, organizujemo muzički karneval koji će ići od Beograda, preko Novog Sada do Niša. Naravno, sve to bi bilo humanitarnog karaktera, a novac bi išao za obnavljanje bolnica po Srbiji - otkrio je roker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on Mar 26, 2020 at 6:22am PDT

Podsetimo, roker je 26. marta sa pratiocima na Instagramu podelio vest da je hospitalizovan i da je oboleo od korone. Bolnicu je napustio 8. aprila.

Komentari (0)

Loading