Celebrity News

Đorđe David pozitivan na koronavirus: Očajan sam! Ljudi, čuvajte se! (foto)

Đorđe David pozitivan na koronavirus: Očajan sam! Ljudi, čuvajte se! (foto)

Muzičar Đorđe David objavio je danas na društvenim mrežama da su rezultati testa na koronavirus pozitivni i uputio molbu svima da se čuvaju!

Poznati muzičar Đorđe David i član žirija "Zvezde Granda" završio je nedavno u bolnici zbog upale pluća, gde je bio testiran na koronavirus.

On je danas na društvenim mrežama objavio da su rezultati testa pozitivni.

- Nažalost... potvrđeno mi je upravo da imam COVID 19! Ne kapiram... Očajan sam. Virus će da prođe, ali ... Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi... čuvajte se. Molim vas!" - napisao je na Instagramu.

Đorđe David sa infektivne klinike prebačen na pulmologiju: Čekam rezultate testa na koronu! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on Mar 26, 2020 at 6:22am PDT

Đorđe David juče je obavestio svoje prijatelje i pratioce na društvenim mrežama da se nalazi na infektivnoj klinci, kao i da ima upalu pluća. Uz to, dodao je da čeka test koronavirusa i da je prabačen na pulmologiju. Vest se momentalno proširila medijima i društvenim mrežama gde mu ogroman broj ljudi šalje reči podrške.

Dok je bio u neizvesnosti i čekao rezultate testa na koronavirus, Đorđe David je rekao:

- Svi su me zvali, podržavaju, kolege iz benda isto tako, imamo grupe po kojima se pratimo, tu je Ivana Peters, naravno Marija, Snežana, Ana, Viki, Saša, Bosanac... Bukvalno svi su me podržali. Ja ću normalno objaviti na društvenim mrežama i da jeste i da nije, jer smatram da kao javna ličnost imaš vrstu odgovornosti da takvu stvari objaviš.

Đorđe David: Plačem kad ostanem sam!

- Ja samo mogu da kažem da sam čovek od 191 cm, koji je ozbiljno u treningu i da me je upala pluća skrljala. Prema tome, ako je mene skrljala, koji sam u tom fazonu, koji ne puši, ne pije, ne drogira se i slično, mislim da ovi drugi, koji su malo mekaniji, treba da obrate pažnju i da ozbiljno shvate sve to - dodao je.

Đorđe David u samoizolaciji, odvojen od supruge i ćerke

Podsetimo, Đorđe David je nedavno doputovao iz Makedonije. Kako ne bio ugrozio zdravlje svoje nevenčane supruge Ane i njihove ćerke, pevač je odlučio da bude u drugom stanu u samoizolaciji. Iako se dobro osećao, rešio je da ova odluka bude na snazi svih 28 dana.

- Doputovao sam iz Makedonije pretprošlog petka. Sedeo sam s gradonačelnikom u Đevđeliji u trenutku kada je počeo da dobija informacije o virusu. Tada sam shvatio da počinje ozbiljna ludnica. U petak ujutro, kada sam krenuo iz Ohrida, moja Ana me je zvala da mi kaže o čemu se radi i da se stvari brzinski odvijaju. Nisam verovao da će ovako daleko da ode, ali lekari s kojima se čujem i kojima verujem napominju da je disciplina najvažnija - rekao je nedavno muzičar za "Kurir".

Supruga Đorđa Davida sa ćerkom napustila stan, karijera “zgazila” ljubav?

- Baš zbog tog putovanja u Makedoniju ne idem u stan gde su Ana i ona, već se nalazimo ispred njihove zgrade. Vreme provodimo na propisanoj udaljenosti. Ne želim ništa da prepustim slučaju, pa se ponašam pre svega odgovorno prema svojim najbližima - dodao je on za pomenuti list.

On nije krio da se poprilično uplašio zbog trenutnog stanja.

- Plašim se svakog virusa iz prostog razloga jer je moj posao usko vezan za respiratorni sistem. Prema tome i kada imam kijavicu, ne u vrijanti upale pluća, uopšte nije prijatno… A kamoli kada bi mi sutra javili da imam koronu, da sam ‘fasovao’ COVID-19. Ja se nadam da nisam. Šanse su 50/50 - rekao je juče za "Blic".

Đorđe David otkrio zašto je stvarno u “Zvezdama Granda” i KO MU NEDOSTAJE zbog pretrpanog rasporeda

- Volim da se zezam, pa kažem: ‘Da znam ko me je zapljunuo, glavu bih mu polomio’. U principu od decembra kašljem. Imali smo neki koncert na otvorenom na jednoj planini u decembru i bila je ozbiljna oluja, mi smo koncert ipak održali i od tada me muči. A vrhunac je bio kada su bili ovi neki lepi dani, pre par dana, pa sam vizio bicikl kao lud dva dana, mislim da sam se tu dovršio – navodi roker vidno zabrinut za svoje zdravlje - dodao je on.

Poznati muzičar je u svakom svom obraćanju putem društvenih mreža apelovao na ljude da se čuvaju.

- Spavanje, filmovi , serije , malo kašljanja, pustoš na ulici, gomila klipova duhovitih i manje duhovitih koji kruže..... Koliko mi fali gužva, akcija, trka, borba, napetost.... Doći će to brzo ! Držite se ljudi! - napisao je Đorđe iz samoizolacije na Instagramu pre samo tri dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on Mar 22, 2020 at 4:26pm PDT