Celebrity News

Istorijska dodela Oskara: Slavne lepotice okupirale crveni tepih a sve je oduševila Adrijana Lima! (foto)

Istorijska dodela Oskara: Slavne lepotice okupirale crveni tepih a sve je oduševila Adrijana Lima! (foto)

Sinoć je u Los Anđelesu održana 92. dodela Oskara a ovim povodom okupila su se velika imena filmske industrije ali i mnogi drugi.

Dodela Oskara prošla je neočekivano a svetski analitičari već su došli do zaključka da je ova dodela dobila istorijski momeat koji će se dugo pamtiti.

Hoakin Finiks: Od prosjaka do feniksa

Evo i zašto...

Budući da je do poslednjeg trenutka javnost mislila da će Oskara u svim kategorijama osvojiti legendarni Hoakin Finiks koji je briljirao u ulozi u filmu "Džoker" ovogodišnji apsolutni pobednik bio je južnokorejski film “Parazit” umetnika Bonga Džuna Hoa sa čak četiri nagrade u svim velikim kategorijama; za najbolji film, najbolji strani film, orginalni scenario i režiju.

Kajli Džener proslavila rođendan na italijanskoj obali a o OVOM stajlingu dugo će se pričati! (foto)

Po prvi put u istoriji dodela filmskih prestižnih nagrada, Oskar je otišao u Južnu Koreju.

Holivud na nogama: Ko osvaja Oskara?

Hoakin Finiks svakako je nagrađen za najboljeg glumca, dok je Rene Zelveger dobila Oskara za najbolju glumicu u filmu "Džudi" Ovo je njen drugi Oskar, a posvetila ga je Džudi Garland a evo đta je rekla tim povodom:

Iza vesele Bridžit Džouns krilo se ovo: Rene Zelveger konačno priznala zbog čega se povukla iz sveta Holivuda!

- Protekle godine razgovori i hvalospevi posvećeni Džudi bili su odličan podsetnik koliko nas naši heroji ujedinjuju. Kada slavimo naše heroji, mi se sećamo ko smo u tom jedinstvu. I ne, Džudi Garland nije dobila Oskara za života. Ali ja sam sigurna da je ovo nastavak njenog nasleđa i pokazatelj da je njeno nasleđe jedinstven primer izvanrednosti i inkluzije, plemenitosti duha, a to sve nadilazi umetnička postignuća pojedinca. Džudi Garland, ti si definitnvo jedna od heroina koje nas ujedinjuju i definišu. I ovo je za tebe - izjavila je emotivna Rene, prenosi Blic. 

Bred Pit osvojio je sinoć Oskara za najboljeg sporednog glumca, za ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu" a svoju nagradu posvetio je deci. Kroz suze prokomentarisao je:

Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo u vezi, a evo šta su o njihovoj ljubavi rekle žene u Srbiji

- Ovo je za moju decu, koja utiču na sve ono što radim. Obožavam vas. Ovu nagradu posvećujem i Kventinu Tarantinu. Filmska industrija ne bi bila to što jeste bez tebe - rekao je Bred Pit.

Najveće razočarenje ispao je Skorsezeov film "Irac" koji nije odneo nijedno priznanje ove večeri.

Dodela Oskara - "Vanity Fair" žurka prošla u najatraktivnijim izdanjima do sad 

Vanity Fair i ove godine upriličio je glamuroznu žurku povodom dodele Oskara na kojoj su prisustvovale sve poznate ličnosti koje su briljirale i ovog puta u svojim modnim izdanjima. Najatraktivnije poznate dame bile su Kim Kardašijan, Kajli Džener, Adrijana Lima, kao i Sijara koja je pokazala trudnički stomak u savršenoj haljini koja je laskala njenoj savršenoj figuri.

Rasturila vezu: Adrijana Lima ostavila biznismena zbog Sofije Milošević?

Kim Kardašijan bez obzira na svoju kontroverznost, ovog puta je oduševila izborom haljine. Raskošna kreacija Alexandera McQueena iz 2003. godine oborila je sve poglede na ovoj žurki dok je njena sestra Kajli ponovo iskritikovana zbog bizarnog struka u metalik haljini.

Zgodna Kajli požalila se i na svom Instagram profilu kako u ovoj haljini nije mogla sedeti.

Emili Ratajkovski koja oduvek privlači pažnju svojim provokativnim izdanjima, ponovo je naišla na kritike javnosti da je "zaboravila da se obuče".

Emili Ratajkovski o suprugu: Nisam smela da se družim sa njim, jer sam znala da je on gospodin pravi!

 

View this post on Instagram

 

VF

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Feb 10, 2020 at 12:17am PST

Osamnaestogodišnja Bili Ajliš zaprepastila je kolege i javnost svojim autentičnim izdanjem kada se pojavila u beloj odevnoj kombinaciji i sportskim patikama. Najveću pažnju privukli su njeni crni nokti koji su izgledali poput kandži.

Antonio Banderas, Leonardo Dikaprio, Šarliz Teron, Hajdi Klum, Nikol Kidman, Kejt Hadson, Elizabet Benks kao i mnogi drugi upriličili su ovu žurku, a a kako su izgledali pogledajte u galeriji koju smo spremili za vas.

Pogledajte kako je bilo na dodeli Oskara 2019. godine

Dodela Oskara - Haljine koju su ispisale modnu istoriju!

Oskar popularnosti datira još iz davne 1929. godine a sve do danas nije izgubio na svom značaju. Iako se spekulisalo ranije da je ova dodela prestižnih nagrada izgubila nit zlatnog Holivuda, uprkos svemu ipak je opstala.

Od osnivanja pa sve do danas Oskar se uvek odigravao u Los Anđelesu a haljine i modna izdanja slavnih dama uvek su bile propratni deo ove glamurozne manifestacije. Pored vrednih nagrada crveni tepih oduvek je privlačio mnogo pažnje. Tim povodom donosimo vam video prilog koji govori o najlepšim haljinama svih vremena sa dodele Oskara.