Celebrity News

Dok Vensan menja pelene, Monika i njen NOVI DEČKO uživaju na romantičnom odmoru u Veneciji (foto)

Dok Vensan menja pelene, Monika i njen NOVI DEČKO uživaju na romantičnom odmoru u Veneciji (foto)

U martu ove godine se saznalo da je zanosna italijanska glumačka diva, 54-godišnja Monika Beluči već duže vreme u vezi sa 18-godina mlađim dečkom, francuskim umetnikom Nikolasom Lefebreom.

Čini se da svako njihovo pojavljivanje u paru izazove malu pometnju na ulicama, a tome su svedočili i prolaznici u Veneciji proteklog vikenda. Par inače živi u Francuskoj, a prošlog vikenda se zaputio na radno-romantični odmor.

View this post on Instagram

A post shared by Fashion.mod (@fashion.mod4) on May 14, 2019 at 2:55pm PDT

Naime, slavna glumica je bila jedna od uzvišenih gošći venecijanskog zvezdanog bala pod maskama i za tu priliku je odabrala elegantnu kombinaciju damske haljine sa korsetom i crnim plaštom, koju potpisuje Maria Grazia Chiuri i Dior.

https://www.instagram.com/p/BxX1SLpAjuq/?utm_source=ig_embed

Par je u martu otkrio da se vole, a zanosna glumica ga je povela na nedelju mode u Parizu, i u sklopu velike Šanelove revije predstavila javnosti. Od tada su viđeni na dosta javnih događanja pa se i šuškanja o novom braku čuju sve glasnije iako je glumica svojevremeno izjavila kako će nakon dva braka dobro razmisliti hoće li i kada se opet upustiti u sličnu "avanturu".

https://www.instagram.com/p/BxWqtQQnr0Q/?utm_source=ig_embed

Glumica je, naime, od 2013. godine razvedena od poznatog francuskog glumca Vensana Kasela, sa kojim je u 14 godina dugom braku dobila dve ćerke, 14-godišnju Devu i osmogodišnju Leoni, a pre Vensana u braku je bila i sa modnim fotografom Klaudijem Karlosom Basoaom.

Sa novim partnerom, francuskom umetnikom Nikolasom u vezi je, navodno, od maja 2017. godine, a kako se čini, ljubav im je prilično čvrsta, a svoju bliskost i sličnost pokazuju upravo zajedničkim pojavljivanjem na brojnim modnim događanjima u kojima uživaju.

Za razliku od bivše supruge, glumac Vensan Kasel je pre manje od mesec dana dobio dete, još jednu ćerkicu, sa novom, 30 godina mlađom suprugom, francuskim modelom Tinom Kunaki i trenutno uživa u čarima roditeljstva.