Celebrity News

Đorđe David sa infektivne klinike prebačen na pulmologiju: Čekam rezultate testa na koronu! (foto)

Đorđe David sa infektivne klinike prebačen na pulmologiju: Čekam rezultate testa na koronu! (foto)

Đorđe David obavestio je svoju publiku i prijatelje da je već treći dan na infektivnoj klinici. Upala pluća!

Poznati pevač Đorđe David pre nekoliko časova obavestio je svoje prijatleje i pratioce na Instagram da se već treći dan nalazi na infektivnoj klinici kao i da ima upalu pluća. Uz to, dodao je da čeka test korona virusa i da je prebačen na pulmologiju.

- Treći dan sam u bolnici. Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru KC! Upala pluća. Čekam rezultate testa na korona virus! Baš sam bzvz . Jak sam , ali ... javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja!

Đorđe David: Plačem kad ostanem sam!

Đorđe David viđao je svoju ćerku samo ispred zgrade budući da je nedavno došao iz Makedonije

Đorđe David, koji je nedavno pristigao iz Makedonije bio je prinuđen da bude odvoje od svoje supruge Ane i žerkice kako bi sačuvao njihovo zdravlje. Samoizolacija pevaču pripala je teško budući da je svoju mezimicu, kako je i sam istakao viđao samo ispred zgrade i to na propisanoj udaljenosti, rekao je za Kurir.

Poznati pevač istakao je u trenutku kada je počeo da dobija informacije o virusu sedeo sa gradonačelnikom u Đevđeliji još uvek u neverici šta je našu planetu zadesilo.

Jelena je neko ko ozbiljno može da ti zavali šamarčinu! Đorđe David otkrio detalje o odnosu sa Karlešom pa iznenadio sve!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on Mar 22, 2020 at 4:26pm PDT

– Doputovao sam iz Makedonije pretprošlog petka. Sedeo sam s gradonačelnikom u Đevđeliji u trenutku kada je počeo da dobija informacije o virusu. Tada sam shvatio da počinje ozbiljna ludnica. U petak ujutro, kada sam krenuo iz Ohrida, moja Ana me je zvala da mi kaže o čemu se radi i da se stvari brzinski odvijaju. Nisam verovao da će ovako daleko da ode, ali lekari s kojima se čujem i kojima verujem napominju da je disciplina najvažnija – kaže muzičar i dodaje:

– Baš zbog tog putovanja u Makedoniju ne idem u stan gde su Ana i ona, već se nalazimo ispred njihove zgrade. Vreme provodimo na propisanoj udaljenosti. Ne želim ništa da prepustim slučaju, pa se ponašam pre svega odgovorno prema svojim najbližima.

Nadamo se da će našem poznatom pevaču test na korobna virus biti negativan.

Supruga Đorđa Davida sa ćerkom napustila stan, karijera “zgazila” ljubav?