Celebrity News

STROGO KRIJU OD JAVNOSTI: Dragana Džajić i brat Ane Ivanović U TAJNOSTI SPREMAJU VENČANJE

STROGO KRIJU OD JAVNOSTI: Dragana Džajić i brat Ane Ivanović U TAJNOSTI SPREMAJU VENČANJE

Dragana Džajić uselila se u stan verenika Miloša Ivanovića, a njih dvoje će u narednih nekoliko meseci stati na ludi kamen.

Ćerka fudbalske legende Dragana Džajića i brat naše poznate teniserke Ane Ivanović uveliko pripremaju svoje venčanje koje će se održati u narednom periodu na još uvek skrivenoj lokaciji. Dragana se uveliko uselila u Milošev stan na Novom Beogradu i vredno radi na osmišljavanju svakog detalja predstojećeg venčanja.

Mladi par verio se prošlog leta u intimnoj atmosferi, a isto tako strogo čuva detalje o samom venčanju.

- Dragana se uselila u Milošev stan na Novom Beogradu pre nekoliko meseci i njih dvoje uživaju u zajedničkom životu. Oboje su odmah nakon veridbe zaključili da jako dobro funkcionišu zajedno i nisu želeli da čekaju svadbu, već je Dragana odmah prenela svoje stvari kod svog dragog - kaže izvor blizak budućim mladencima.

Kako porodica Ivanović strogo vodi računa o svojoj privatnosti, pa je shodno tome i Anino venčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom u Veneciji bilo zatvoreno za javnost, i svadba Miloša i Dragane biće strogo obezbeđena.

- Ni Ivanovići, a ni Džajići ne vole preveliku medijsku pompu, pa zato strogo čuvaju sve informacije od javnosti. Detalje o samom venčanju su otkrili samo najbližim prijateljima i rodbini, kojima veruju da ih neće širiti dalje. Nije isključeno da će se poznati par odlučiti da najsvečaniji dan proslavi van Beograda. Između ostalog i zbog medija, a Džajićima bi odgovaralo i da to bude u Crnoj Gori - ističe izvor, i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 31, 2017 at 4:42am PST

- Dragana je presrećna od kada ju je Miloš verio i od tada neprestano razmišlja o venčanici koju će izabrati, ali i ostalim detaljima svadbe. Ne želi ništa da prepusti slučaju, pa je sama uzela većinu organizacije u svoje ruke, ali se svakodnevno konsultuje sa Milošem. Nema sumnje da će to biti jedno vrlo luksuzno venčanje - tvrdi izvor.

Još prilikom poslednjeg boravka u Beogradu Ana Ivanović je poručila mladencima da mogu da očekuju pomoć od nje oko svadbe.

- Ani se jako dopada Dragana i bila je vrlo srećna kada je čula da ju je Miloš verio. Kako ona ima stan u istoj zgradi gde i Miloš, prilikom poslednje posete dosta je boravila sa budućom snajkom i davala joj savete u vezi s venčanjem - kaže izvor blizak porodici Ivanović, i dodaje: