Celebrity News

Dragana Džajić i Miloš Ivanović: NAŠE BAJKOVITO VENČANJE

Dragana Džajić i Miloš Ivanović: NAŠE BAJKOVITO VENČANJE

Ćerka legendarnog fudbalera i brat naše slavne teniserke izgovorili su sudbonosno “da” i izmamili suze radosnice većini gostiju, a uskoro će se na večnu ljubav zavetovati i u Hramu Svetog Save...

Osvanula je subota u kojoj će se mlada dizajnerka Dragana Džajić (27) udati za svog izabranika Miloša Ivanovića (27) i pozitivna trema počinje da vlada. Venčanje ljupkog para iz poznatih sportskih porodica Dragana Džajića i Ane Ivanović planirano je mesecima, ali tokom priprema, u kojima su upravo mlada i mladoženja imali glavnu reč, nervoza je uspešno ostavljena po strani. Lepa Dragana ne krije zadovoljstvo što je katkad komplikovane pripreme svadbe za 250 ljudi na kraju iznela staloženo i uspešno, ali svakoj mladi na dan sopstvenog venčanja oprostićete ako je žmarci sustignu nekoliko sati pred „sudbonosno da“. Mada je predviđeno da se mladenci venčaju najpre u Hramu Svetog Save, što im je bila želja, pala je odluka da se crkveno venčanje odloži. Par je, naime, želeo da se taj sveti čin odvije bez prisustva medija, što bi prema prvobitnim planovima verovatno bilo nemoguće, a kada se bude odigralo, biće to samo uz kumove i porodice. Sve je moglo da počne u popodnevnim časovima u beogradskom hotelu „Hyatt Regency“ gde je zakazana ceremonija pred matičarem. Dragana i Miloš stigli su nekoliko sati ranije, oboje uzbuđeni i nasmejani.

– Pripreme za venčanje bile su veoma uzbudljive, ali i pomalo naporne jer smo se trudili da sve protekne u najboljem redu. Trema nas je stigla tek pred početak ceremonije – objašnjava nam Dragana, koja ističe da su i Miloš i ona bili sigurni da će na kraju sve biti savršeno, što im je znatno umanjilo tenziju. Zatim hvali i angažovanost koju je iskazao i sam mladoženja prilikom priprema.

– Jedna od brojnih vrlina koje krase Miloša sigurno je i odgovornost. Takav je u svemu. Odgovoran je prema sebi i prema nama. Samim tim, osećao je potrebu da sve bude onako kako smo zamislili. Retko je da se muškarac toliko angažuje oko sopstvene svadbe, ali Miloš je izuzetak – ističe Dragana, a Miloš uzvraća komplimentima.

– Dragana je bila zadužena za dekoraciju, dok sam se ja bavio protokolom. Još jednom je potvrdila da je veoma kreativna i da ima nepogrešiv stil. To je dokazala prvo u svom poslu dizajnera, a potom i tokom pripreme venčanja – kaže mladoženja.

Velika sala namenjena ovakvim svetkovinama tog dana posebno je preuređena. Dragana je želela da u prostoriji bude mnogo cveća, a da sve izgleda kao iz bajke, pobrinula se „Wedding&Events“ kompanija „Svadbena zvona“. Kako mladenci takođe ističu, sve je izgledalo onako kako su oni želeli, iako u ovakvim situacijama svi članovi porodice vole da daju savete. Dragana kaže da oboje potiču iz familija u kojima se poštuju želje roditelja, te da su im one na prvom mestu. Iako su želeli nešto intimnije venčanje, njihove porodice su se toliko radovale njihovoj ljubavi da bi bila šteta da su to proslavili u krugu manjeg broja zvanica.

Ceo tekst možete pročitati u najnovijem 712. broju magazina STORY koji je u prodaji do 4. juna!