Celebrity News

Dragana Mićalović se zbog TAJNE koju je znala samo Sloboda TRESLA OD STRAHA

Dragana Mićalović se zbog TAJNE koju je znala samo Sloboda TRESLA OD STRAHA

Dragana Mićalović je nedavno položila prijemni ispit na Fakultetu dramskim umetnosti i tako krenula stopama starije sestre Slobode Mićalović.

-  Moja najveća želja, od kada znam za sebe, jeste da upišem Fakultet dramskih umetnosti. Shvatila sam da ipak želim da se glumom bavim ozbiljno. Nedostatak fakultetske diplome smatrala sam svojim hendikepom. Dragana Mićalović nije glumica, nema završen glumački fakultet. Imam iskustvo koje je veliko za nekog mojih godina, ali nemam taj temelj, to je ono što mi fali, teorija, literatura i to je i razlog zbog čega smatram da svako ko se bavi ovim poslom mora to da prođe. Moram da priznam da je ovo zaista bilo teško za mene, da li opet ići u to, da li prolaziti iznova taj prijemni koji nije prijatan - kaže Dragana za "Blic" koja otkriva i da je taj prijemni već prolazila.

- Tresla sam se najviše od svih. Ostalim kandidatima nije bilo jasno zbog čega je mene uhvatio najveći strah. Verovatno zato što kroz sve to prolazim ponovo, meni je to nešto veoma ozbiljno - prepričava mlada glumica koja ističe da skoro niko nije znao da ide na prijemni, osim njene sestre Slobode.

- Sad sam brucoš, možete sa mnom na brucošijadu. A ja sam aspolutni štreber, to svi znaju - našalila se ona.