Celebrity News

Dragana Mićalović: Volela bih da glumim sa Slobodom, ona je neko ko voli da pomogne i savetuje mlađe kolege

Dragana Mićalović: Volela bih da glumim sa Slobodom, ona je neko ko voli da pomogne i savetuje mlađe kolege

Mlada glumica Dragana Mićalović bila je gost "Jutarnjeg programa" TV Prva gde je poznatom voditeljskom paru Jovani i Srđanu govorila o svom angažmanu u seriji "Urgentni centar", ali i kako ima veliku želju da u skorijoj budućnosti dobije značajnu ulogu u istoj seriji ili filmu sa starijom sestrom Slobodom.

- Veoma bih volela da igram sa njom jer je ona neko ko voli da pomogne, ko savetuje mlađe kolege. Igrale smo već zajedno u seriji "Nepobedivo srce" Zdravka Šotre, s tim da sam ja imala malu ulogu. Tako da bi me obradovala ponuda za nešto veće - ispričala je Dragana.

S obzirom da Dragana potiče iz glumačke porodice - nedavno preminuli otac Dragan Mićalović bio je prvak leskovačkog pozorišta, a velika imena domaće glumačke scene su i njena sestra Sloboda i zet Vojin Ćetković to može da bude teško breme za nošenje.

Međutim, bilo je obrnuto, uz njihovu podršku Dragana se osećala uvek jako, ali, kako kaže, neizmerno joj znači što joj niko od njih nije nametao svoj sud.

- Olakšavajuća okolnost je oduvek ta što me puštaju da nađem svoj put. Tu su da ukažu na sve, ali ipak me ostavljaju da sama na svoj način radim i gradim karijeru - istakla je ona.

Zanimljivo je da je za stariju i poznatiju sestru mlada glumica ispričala kakva je iza kamera i otkrila da je uvek spremna da čuje kritike iz okruženja i da zna da usvoji i savete mlađe sestre.

- Kritikujem i ja Slobodu i zna i ona mene da sasluša i usvoji neke moje sugestije - rekla je Dragana Mićalović, prenosi "Blic".