Celebrity News

Dragana Mirković prvi put iskreno o plastičnim operacijama!

Dragana Mirković prvi put iskreno o plastičnim operacijama!

Poznato je da pevačica Dragana Mirković nije sa svim kolegama sa estrade u dobrim odnosima. Međutim, sa nekima je spremna da "zakopa ratne sekire" ako lepo porazgovaruju i od njih dobije izvinjenje.

Dragana Mirković: Sve bih učinila da sprečim decu da postanu deo estradnog neba

Naime, Dragana je pre nekoliko dana na Instagramu prokomentarisala sliku vlasnika TV Pinka Željka Mitrovića i njegove supruge Milice, nastalu na venčanju Veljka Ražnatovića, a fotografija je izazvala je lavinu komentara pošto Dragana i Ceca godinama ne razgovara.

Sve ovo objasnila je sama pevačica:

- Naravno da sam znala gde je fotografija nastala i znala sam da su pošli na svadbu. Od srca sam im poželela da uživaju, jer je reč o nečem tako lepom i veselom. Svesna sam da mnogi ne bi ostavili takav komentar da su na mom mestu, ali nisu - rekla je Dragana za "Alo" i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Sep 15, 2019 at 10:11am PDT

- Ne pričam ja ni sa Sekom Aleksić, ali kada je dobila sina, čestitala sam joj od srca. Javno sam to učinila na jednoj televiziji, iako me niko ništa nije pitao. Sama sam osetila potrebu i to učinila, pošto sam znala koliko je želela da dobije dete - istakla je ona i ispričala kako bi se rado pomirila sa Sekom, ukoliko bi ova načinila prvi korak.

Dragana Mirković se za pomenuti list dotakla još jedne škakljive teme - plastičnih operacija. Ona slovi za ženu s javne scene koja na sebi, osim nosa, ništa nije korigovala, ali postoji jedna stavar koju bi rado uradila, ali joj suprug ne dozvoljava.

- Ne volim plastične operacije i ne volim kada se lični opis menja do neprepoznatljivosti, a iskrena da budem, uvek sam imala problem velikih grudi, a ne malih. Tako da, dok neke žene maštaju o povećanju, ja sam čitavog života priželjkivala da svoje bujne, prirodne grudi - smanjim. Nisam to nikada učinila zato što nisam želela da idem pod nož. S druge strane, Toni me voli ovakvu kakva jesam i ne verujem da bi on voleo da se menjam - ispričala je Dragana i objašnjava da od tretmana za podmlađivanje koristi samo mezoterapiju i botoks, ali tek odnedavno.