Celebrity News

Dragana Mirković o Van Damu: Misli da sam svetska zvezda

Dragana Mirković o Van Damu: Misli da sam svetska zvezda

Dragana Mirković govori o dugogodišnjem prijateljstvu sa proslavljenim glumcem i o video čestitki koju mu je pripremila za 58. rođendan.

- Imala sam tu sreću da srećem velike i poznate ličnosti. Za mnoge od njih s kojima sam se viđala i ne znate jer nisam propagirala i slala slike. Sa Žan- Klodom se stvarno družimo i Toni i ja. On da nije objavio, ne bih ni ja, on je čovek objavio svuda - kaže Dragana za "Srpski Telegraf".

Pevačica otkriva da slavni glumac zna i neke njene pesme i da mu je omiljena "Jedina", jer zna da je ova numera posvećena Toniju, Draganinom suprugu.

Mirkovićeva kaže da ima u planu da Van Dama dovede u Srbiju, ali da glumac sada snima neke nove filmove.

- Družili smo se mesec dana intezivno, on svako malo skokne do Beča zbog Tonija i mene. Opet će doći. Ne bih ga dovela ovde bezveze, nego da čovek kad dođe, da ga ispoštujemo kako treba, da doživi Srbiju na pravi način.

Ona kaže da nije uspela da ode na glumčev rođendan koji je organizovan u Kanu, jer je bila na turneji u Americi.

- Moj Toni je bio kod njega na rođendanskom partiju u Kanu. Upoznao je sve njegove saradnike i prijatelje. Van Dam hteo- ne hteo, ima viziju o meni kao da sam ja neka svetska zvezda. Toni je bio presrećan, jer mu svi hvale ženu.