Celebrity News

DRAMA: Nikoliji Jovanović pozlilo nakon nastupa, pevačica trpi jake BOLOVE?

DRAMA: Nikoliji Jovanović pozlilo nakon nastupa, pevačica trpi jake BOLOVE?

Pevačica Nikolija Jovanović ozbiljno je narušila zdravlje poslednjih meseci.

Kako pišu domaći mediji, Nikolija je spajala i po pet nastupa nedeljno bez slobodnog dana, a upravo to je dovelo do zdravstvenih problema. U jednom trenutku se posle nastupa čak i onesvestila.

- Nikolija je želela da nakon porođaja brže bolje povrati vitku liniju, pa je non stop gladovala i za kratko vreme vidno smršala. Ona je sada bukvalno na ivici anoreksije, a samim tim imam i konstantne probleme sa želucem. Ima jake mučnine, a kada se i natera da nešto pojede, trpi strašne bolove. Još kada se na sve to doda da nedeljno radi pet dana, jasno je zbog čega je njen imuni sistem oslabljen i krva slika loša - priča izvor "Sveta" i dodaje:

- Nikolija nije htela da sluša ni svoju majku Vesnu, ali ni supruga Relju, sve dok se nakon nastupa nije onesvestila. To je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje se ona dozvala pameti. Rekla je svom menadžeru da će napraviti pauzu u pevanju i nastupima dok se ne oporavi, i da će naredne tri nedelje provesti na moru, ali i po lekarima - zaključio je izvor za "Svet".

https://www.instagram.com/p/B0LUccto-Cl/