Celebrity News

Drama: Specijalci upali u klub i prekinuli nastup Rade Manojlović

Drama: Specijalci upali u klub i prekinuli nastup Rade Manojlović

Pevačica Rada Manojlović nedavno je pevala na otvaranju jedne tuzlanske diskoteke, kada joj je usred nastupa upala policija, napravila raciju i uhapsila vlasnika lokala, pišu domaći mediji.

Naime, situacija nije bila nimalo naivna kada su u klub upali specijalci sa još nekoliko inspektora, a objekat hotela u kojem je diskoteka je bio opkoljen, piše "Blic".

Ovim povodom oglasila se i sama pevačica koja je istakla da joj uopšte nije bilo svejedno, ali i da je mislila da se odbvila neka tuča.

- Prošlo je već nekoliko dana... To je bilo pred sam kraj nastupa. Ako je trebalo da pevam do pola 3, to je bilo negde oko 2 i 20 ujutru. Posle su mi objasnili da se to uvek dešava u Tuzli kad je otvaranje neke diskoteke. Smejala sam se i od muke malo, a malo... nije mi bilo prijatno. Nije ti svejedno, nisam znala šta se događa. Ja sam mislila da se neko potukao i da će sad da izbije neka... žešća ili pucnjava ili nešto. Ali ne, svi gosti su ispoštovali šta treba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) on Sep 18, 2019 at 9:05am PDT

- Žandarmerci su prema meni bili super, mi smo se ispričali, dogovorili se za neke nastupe i tako - nasmejala se ona.

Nezgodan period za Radu

Podsećamo, Rada je nedavno doživela još jednu neprijatnost kada je deportovana iz Švajcarske, jer nije imala radnu vizu u pasošu, a ovu neprijatnost još nije zaboravila.

Više o tome, kao i kako je reagovao njen dečko, pogledajte OVDE