Celebrity News

Dramatične posledice samoubistva: Evo šta je pokazala obdukcija u vezi smrti Avićija

Dramatične posledice samoubistva: Evo šta je pokazala obdukcija u vezi smrti Avićija

Poznati di džej Avići preminuo je zbog velikog gubitka krvi nakon što se izrezao razbijenim staklom, ekskluzivno prenosi američki portal TMZ. Nekoliko izvora bliskih muzičaru, potvrdilo je da je Šveđanin sebi oduzeo život, kako je njegova porodica i aludiralau pismu za javnost.

- Dva izvora su rekla kako je muzičar razbio bocu vina, a zatim si staklom zadao smrtonosne rane - piše TMZ. Jedan od izvora kaže da se sekao po vratu, a drugi tvrdi da je u pitanje rezanje vena.

Šveđanin je inače zbog zdravstvenih problema ranijih godina bio prisiljen i otkazati sve nastupe, a bolovao je od akutnog pankreatitisa, teške upale gušterače koja je uzrokovana preteranim konzumiranjem alkohola.

Porodica potvrdila: Avići je izvršio samoubistvo (video)

- Jako se mučio s mislima o značenju, životu, sreći. Nije mogao više nastaviti dalje. Želeo je da pronađe mir - napisali su u izjavi za javnost Avićijevi roditelji.

A post shared by Avicii (@avicii) on Mar 26, 2018 at 2:37pm PDT

Porodica švedskog muzičara, čije je pravo ime Tim Bergling, istaknula je kako je Avići bio krhka, umetnička duša koja je tražila odgovore na egzistencijalna pitanja. Dodali su kako je bio perfekcionista koji je hteo postići više nego što se očekivalo od njega te da je putovao i teško radio napornim tempom što mu je uzrokovalo golemi stres.

- Provela sam poslednje dane čekajući da se probudim, čekajući da mi neko kaže kako je ovo neka bolesna šala, neka užasna greška. Mislim da sam konačno shvatila da te istinski više nikada neću videti - napisala je Kacerova u poruci posvećenoj Avićiju.

A post shared by Avicii (@avicii) on Jan 26, 2018 at 10:05pm PST