Celebrity News

Drugo lice lepe glumice: Sestra Megan Markl otkrila kakva je buduća princeza zaista

Autor: | 24/10/2017

Drugo lice lepe glumice: Sestra Megan Markl otkrila kakva je buduća princeza zaista

Samanta Grant ime je koje ćemo sve češće viđati u medijima, a reč je o polusestri aktualne Megan Markl (36), devojke princa Harija.

Samanta je ćerka Tomasa Markla iz prvog braka, a ona i Megan jako su bliske. Ova 52-godišnjakinja gostovala je u emisiji "Good morning, Britain" gde je otvoreno pričala o pravom licu svoje polusestre i istakla kako će javnost biti iznenađena njenim pravim likom ako se pridruži kraljevskom dvoru kao supruga princa Harija.

- Ona je vrlo jaka, obrazovana i graciozna - rekla je Samanta i dodala:

- Mislim da će ta uloga biti samo kompliment njenom karakteru i da će javnost biti iznenađena koliko je draga i divna.

Drže se za ruke: Princ Hari i Megan Markl konačno zajedno u javnosti (foto)

Megan je dete Kavkažana i Afroamerikanke, a njeno priključivanje kraljevskoj porodici značilo bi donošenje različitih i novih etničkih obeležja najpoznatijoj porodici na svetu.

- Mislim da je sigurna ne samo u sebe kao ženu, nego i u svoj odnos s princem Harijem i gotovo se čini da ne postoji nikakav problem - objasnila je Samanta, navodi story.hr.

Iako su se Megan i Samanta poslednjih godina razdvojile, polusestre su provele detinjstvo odrastajući zajedno, pa se Samanta prisetila lepih trenutaka i naglasila kako se Megan zapravo nije puno promenila.

- Ona je i sada vrlo živahna, šarmantna i draga - priznala je i dodala kako je voli kao pravu sestru.

5 stvari koje niste znali o životu Megan Markl

- Ne verujem u to da nekome možeš biti polusestra. Ili si sestra ili nisi, a u mom srcu i životu ona zaista jeste moja sestra i divna je - zaključila je Samanta.

Inače, Samanta je majka troje dece i živi na Floridi. Život je nije mazio pa joj je 2008. godine dijagnostikovana multipla skleroza zbog koje je vezana za invalidska kolica. Nedavno je pokrenula i GoFundMe stranicu za pomoć u prikupljanju 20.000 dolara kako bi kupila novi dom koji je prilagođen potrebama osoba koji život provode u invalidskim kolicima, piše portal story.hr.

Објава коју дели feedimo (@feedimo.news) дана 22. Окт 2017. у 2:06 PDT