Celebrity News

Džej Lo godine ne mogu ništa: Dama koju želi svaki crveni tepih!

Džej Lo godine ne mogu ništa: Dama koju želi svaki crveni tepih!

Džej Lo danas puni 51. godinu.  Zategnuto telo i oblikovan struk njen su zaštitni znak. Zbog redovnih treninga i odličnog psihofizičkog zdravlja, glumica izgleda mnogo mlađe...

Džej Lo godine ne mogu ništa!

Prezgodna Džej Lo, koja ima tri braka iza sebe, uživa u ljubavi sa Aleksom Rodrigezom. Iz braka sa Markom Entonijem, s kojim je ostala u odličnim odnosima, ima blizance Emu i Maksimilijana.

Pre Entonija, Džej Lo imala je još dva braka kratkog daha.

Nakon tri razvoda, Džej Lo je pronašla ljubav svog života, za kog je verena, a datum svadbe iščekuje se s nestrpljenjem. Dok čekamo kada će zgodna latino diva stati ponovo na „ludi kamen”, možemo na „Instagramu” da pratimo šta se dešava u njenom privatnom životu.

Fotografije s porodicom često objavljuje na društvenoj mreži, dok su objave iz teretane motivacija svima kojima je Džej Lo inspiracija.

NE PROPUSTITE: Dženifer Lopez davno nije pokazala ovakav dekolte (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 20, 2020 at 8:24am PDT

Džej Lo godine ne mogu ništa  - Lepota zamrznuta u vremenu

Džej Lo je još jednom potvrdila da je za nju vreme stalo. Besprekorna linija, mišići i izvajano telo zaštitni su znak ove pop dive, a tome svedoče i sve naporne vežbe, kao i volja koju ulaže da bi bila zdrava i vitka.

Međutim, poslednjih par godina ovoj latino divi niko ne može da se načudi. Pored toga što je njeno telo u takvom treningu da joj i mlađe koleginice zavide, i njeno lice izgleda daleko od onog koje imaju dame koje su napunile 50 godina.

Osim ishrane i skupih kozmetičkih tretmana, Džej Lo može da zahvali na tome i šminkerima koji odlično obavljaju svoj posao.

NE PROPUSTITE: Seksepilne poze najpoznatije latine gleda ceo svet! Procurio snimak na kojem Džej Lo pleše skoro naga (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 30, 2020 at 6:44pm PDT

Džej Lo godine ne mogu ništa  – Vežbe za oblikovanje zadnjice i stroga pravila ishrane

Ključ perfektnog izgleda je samokontrola. Pored toga što izuzetno vodi računa o svom jelovniku, ona ima pomoć i nutricionistkinje Hejli Pomroj koja popularnoj divi pravi poseban režim ishrane.

Ovaj režim ne goji, a ishrana se bazira na proteinima i povrću, uz zdrave masti i retke ugljene hidrate, poput kinoe, integralnog pirinča i pasulja.

U restoranima uvek naručuje ribu, bareno povrće i salatu. Pije veliku količinu vode i nikada ne pije kafu, a ne jede ni rafinirane šećere. Za užinu jede voće i orašaste plodove.

U sklopu ovog posebnog režima ishrane, Džej Lo i naporno vežba, a rezultati se vide na njenom „Instagram” profilu. Zategnuta koža u 51. godini najvredniji je pehar žene u godinama, a Džej Lo ga s ponosom nosi.

NE PROPUSTITE: Džej Lo šokirala priznanjem: Režiser je tražio da mi vidi grudi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 24, 2019 at 1:05pm PST

Džej Lo slavi 51. rođendan -  Zaštitni znak brenda "Versaće" 

U septembru 2019. Dženifer Lopez učestvovala je na reviji povodom 20. godišnjice luksuznog brenda “Versace” na „Nedelji mode” u Milanu. Tim povodom prošetala je pistom u „goloj” zelenoj haljini, kroz koju su se nazirale sve njene savršene obline. Zbog ove haljine, koja je mogla da pokaže i sve nesavršenosti, Dženifer Lopez je i pre 19 godina upamćena kao seks-bomba.

Skoro 20 godina kasnije obukla je istu haljinu, a zbog njenih oblina i nijedne mane, publika je teško poverovala da je nedavno napunila 50 godina.

Dženifer Lopez oduševljava sve i u 51. godini, a verujemo da će i ubuduće nastaviti da osvaja crveni tepih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo.4.ever) on Sep 21, 2019 at 1:14am PDT

Komentari (0)

Loading