Celebrity News

Džej Lo o bivšoj ljubavi nakon 14 godina: Bila sam uništena i mislila sam da sam kriva

Džej Lo o bivšoj ljubavi nakon 14 godina: Bila sam uništena i mislila sam da sam kriva

Na naslovnici magazina Vanity Fair za decembar, našao se jedan od najpoznatijih parova današnjice - Jenifer Lopez i njen dečko Aleks Rodrigez.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on Oct 31, 2017 at 4:17am PDT

Osim priče o njihovoj ljubavi, latino diva otkrila je i neke detalje iz svoje prošlosti, kada joj je karijera krenula nizbrdo, a paralelno je raskinula veridbu s kolegom Benom Aflekom.

Kada je 2003. godine s Benom snimila film Gigli, karijera joj je krenula nizbrdo. Paralelno s tim, prekinula je i veridbu s njim, o čemu javnost nije prestajala da bruji. 14 godina kasnije, u intervjuu za Vanity Fair 48-godišnja latino diva prisetila se tih najtežih trenutaka.

Jenifer je otkrila da je bila jako loše psihički.

A post shared by Closer Weekly (@closerweekly) on Mar 7, 2017 at 9:37am PST

- To je bio grozan period. Bila sam uništena. Preispitivala sam sebe, pitala sam se da li bi trebalo uopšte više da glumim. Mislila sam da sam ja kriva za sve, da sam loša u tome što radim - otkrila je za Vanity Fair i dodala kako je dodatno situacija pogoršana raskidom popularnog para, kog su mediji prozvali Bennifer, što je bila kombinacija njihovih imena.

- Naša veza urušila se i to pred očima celog sveta. Trebalo mi je dve godine da krenem ispočetka.

I zaista, u doba kada su prekinuli veridbu, a ona mu vratila prsten s roze dijamantom, mediji su iz minute u minutu izvlačili nove detalje njihovog rastanka.

Nakon Gigli dobijala je uloge, a karijera je i dalje imala svoje uspone i padove. Kada su je 2010. godine pozvali da bude član žirija u šou American Idol, Jenifer priznaje kako niko iz njenog tima nije želio da preuzme tu ulogu.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on Oct 31, 2017 at 1:54pm PDT

- Ja sam osećala da imam nešto da ponudim, a negde duboko u sebi sam mislila: 'Možda će me ljudi napokon upoznati na pravi način'. U rijalitiju ne možeš sakriti ko si zapravo, isplivaće na površinu ako nešto skrivaš.

Uz sve ovo, Lopez je priznala kako je u mlađim danima na samu sebe vršila pritisak da sve što radi mora da bude savršeno. Da je bilo tako, magazinu je potvrdila i njena prijateljica, glumica Lea Remini, koja je rekla:

- Uvek se trudi da se dokaže - u svojim vezama, želi biti bolji prijatelj, bolja ćerka, bolja majka i bolja osoba.