Celebrity News

Džej Lo u društvu bivšeg muža i sadašnjeg verenika na Dan očeva! Proveli zajedno sjajno vreme, a OVIM fotkama ODUŠEVILA SVET! (foto)

Džej Lo u društvu bivšeg muža i sadašnjeg verenika na Dan očeva! Proveli zajedno sjajno vreme, a OVIM fotkama ODUŠEVILA SVET! (foto)

Juče se, svuda u svetu obeležavao Dan očeva, te smo tim povom imali priliku da vidimo kako poznati uživaju na ovaj dan.

Mnoge poznate mame zahvalile su se jačim polovina na neizmernoj ljubavi i pažnji koju pružaju njihovim mališanima, ali apsolutni pobednik u duploj ljubavi je Dženifer Lopez. 

Ana Ivanović se javno obratila Bastijanu, pa pomenula drugu trudnoću, poruka koju je poslala RAZNEŽIĆE SVE! (foto)

Popularna pevačica i glumica i jedna od najzgodnijih mama na svetu, na svom Instagram profilu podelila je slike na kojima se pohvalila kako je u njenoj porodici protekao Dan očeva.

Sve je iznenadila činjenica da na jednoj fotografiji možemo videti Marka Entonija, bivšeg muža lepe Latine kao i Aleksa Rorigeza, njenog sadašnjeg verenika kako poziraju sa Maksom u dobrom raspoloženju.

Na drugim fotkama, Dženi je pozirala sa svojim preslatkim blizancima Emom i Maksom a fotografiju je upotpunilo i Enotnijevo prisustvo, pa je ova slika zapravo postala jedan pravi porodični portret ovekovečen na ovaj bitan datum.

Lepa pevačica zahvalila se Marku na blizancima i podsetila ga koliko ga zaista mnogo vole. Veliku pažnju izazvao je i Aleksov komentar gde je upravo ispod ove objave, poželeo Marku srećan Dan očeva.

Pogledajte:

https://www.instagram.com/p/ByySRq9gCpx/

Istog dana, Džej Lo je objavila i emotivan snimak sa Aleksom i decom i napisala veoma emotivnu poruku koja je glasila ovako:

- Koliko smo srećni što te imamo u našim životima... Ne samo što nas svakodnevno nasmejavaš, nego nam pomažeš i da budemo najbolja verzija sebe! Biti tu i brinuti konstantnom prisutnošću koja nikada ne posustaje... Mačo... Ne mogu da počnem da pričam o tome koliko značiš meni, Maksu i Emi! Gledajući kakav si otac Taši i Eli jedna je od mojih najvećih radosti i oni su toliko srećni što imaju tebe da te zovu Tatice! Svi te volimo toliko mnogo! Srećan Dan očeva - poručila je Džej Lo svom vereniku.

https://www.instagram.com/p/ByySbb6g-_P/