Celebrity News

Džejms van der Bik postaje tata po šesti put: Posle tri spontana, moja žena će roditi još jednu bebu

Džejms van der Bik postaje tata po šesti put: Posle tri spontana, moja žena će roditi još jednu bebu

Glumac Džejms van der Bik otac je petoro dece, a na profilu na Instagramu objavio je prelepu vest – uskoro u njegovu porodicu stiže prinova!

Umetnik poznat po glavnoj ulozi u seriji "Dosons Krik" nije nikada krio da je veoma posvećen otac i velika podrška svojoj supruzi u odgajanju dece. Roditeljske savete veoma rado deli svojim kolegama, pa je tako i na dodeli Zlatnog globusa imao nekoliko reči za njih, piše Index.hr.

- Presrećni smo što možemo da objavimo da nas je još jedno klupko sreće odabralo da mu budemo porodica - napisao je ponosni tata uz objavljenu fotografiju cele porodice na okupu, a onda je otkrio i da je njegova supruga Kimberli imala tri spontana pobačaja do sada.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели James Van Der Beek (@vanderjames) дана 7. Окт 2019. у 5:28 PDT

- Pobačaj je nešto o čemu ljudi retko razgovaraju i često prolazi u tajnosti. Ali to ne sme da se posmatra kao sramota - istakao je i dodao da je u takvoj situaciji važno samom sebi dati prostora i vremena kako bi tugovali.

Podsećamo, glumac je sa suprugom rekao sudbonosno "da" 2010. godine, a danas su roditelji četiri ćerki Gvendolin, Olivije, Emilije i Anabel Lije, ali i sina Džošue.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели James Van Der Beek (@vanderjames) дана 26. Авг 2019. у 9:28 PDT