Celebrity News

Džejn Fonda: Mislila sam da neću doživeti 30. i da ću umreti kao zavisnica

Džejn Fonda: Mislila sam da neću doživeti 30. i da ću umreti kao zavisnica

Glumica Džejn Fonda, jedna od holivudskih legendi, 21. decembra proslavila je svoj 80. rođendan. U velikom intervjuu za magazin "Pipl", istakla je da je jednostavno zahvalna što je još živa.

- U mladosti sam bila uverena da neću doživeti 30. godina. Mislila sam da ću umreti usamljena i zavisna od opijata. Nisam mislila da ću, ako i doživim ove godine, i dalje biti aktivna i zdrava i da ću još raditi. Srećna sam i zahvalna zbog toga - otkrila je glumica.

Објава коју дели BALMAIN (@balmain) дана 22. Дец 2017. у 2:50 PST

Fondino detinjstvo obeležila je porodična tragedija. Njena majka bolovala je od psihičke bolesti i počinila samoubistvo kada je Džejn imala 12 godina, a njen brat, glumac Piter Fonda samo 9 godina.

Džejn je oduvek idealizovala svog oca, glumačku legendu Henrija Fondu, iako je rekla da je emotivno bio izuzetno hladna osoba. Zbog toga je u tinejdžerskim danima bila mnogo nesigurna i usamljena.

S bulimijom se borila decenijama, čak i u vreme kada je doživela neviđeni uspeh u Holivudu i osvojila dva Oskara. Danas su sve te brige daleko iza nje.

@hammerliz је поделио/ла објаву дана 27. Дец 2017. у 11:24 PST

U intervjuu za People dotakla se i toga šta je sve naučila o životu i ljubavi, pa čak i svoja tri braka - s režiserom Rodžerom Vadimom, aktivistom Tomom Hajdenom i medijskim mogulom Tedom Tarnerom.

- Ako se ne osećaš ni dobro ni sigurno, beži iz te veze - savetovala je svojim obožavaocima, i dodala da najviše žali što nije provela više vremena sa svojom decom dok su odrastala.

- Zahvalna sam što sam postala bolja što sam starija - manje sam kritična i manje osuđujem, naučila sam da praštam. Zaista sam se trudila da postanem bolji čovek - zaključila je.