Celebrity News

Džejson Votkins: Nisam izgubio sebe uprkos smrti moje ćerke

Autor: | 15/04/2018

Džejson Votkins: Nisam izgubio sebe uprkos smrti moje ćerke

Glumac Džejson Votkins (51) u intervjuu za "Mirror" navodi da nije izgubio svoju ličnost nakon što je njegova dvogodišnja ćerka pre sedam godina preminula od sepse. On i njegova supruga sada pomažu drugim porodicama da u takvim situacijama reaguju na vreme.

Trenutno glumi u pozorišnoj predstavi čija je radnja traganje za nestalom devojčicom. Na pitanje novinara da li mu teško pada spremanje teksta za komad zbog gubitka ćerke, glumac ističe da ne želi da dozvoli da ga definiše ono što mu se dešava iako emocije naviru dok priča o tome.

- To kako se osećam menja se svakodnevno. Recimo da izbegavam komedije i komade sa mnogo smeha. Želim da probam da shvatim šta se dešava nama koji patimo zbog sličnih nesreća. Zbog toga radim ozbiljne drame - navodi glumac.

Nakon smrti ćerke prestao je da radi kako bi pružio podršku porodici, što je, kaže, u početku bilo gotovo nemoguće. Četiri meseca kasnije, vratio se na posao.

- Govorio sam da ću raditi manje, što se nije desilo - navodi glumac dodajući da se trudi da više vremena provodi sa porodicom.