Celebrity News

Džel Lo podigla temperaturu provokativnim plesom: Nakon tverkovanja, muškarcu iz publike otplesala VRUĆI PLES u krilu (video)

Džel Lo podigla temperaturu provokativnim plesom: Nakon tverkovanja, muškarcu iz publike otplesala VRUĆI PLES u krilu (video)

Hiljade najvećih obožavatelja sa nestrpljenjemdočekalo jke početak najnovije turneje Dženifer Lopez, pod nazivom 'My Party'.

Osim njenih mnogobrojnih kreacija, koje presvlači tokom nastupa u trans je dovela sve seksi koreografijama, ali i vrućim plesom u krilu koje je 'priuštila' jednom srećniku iz publike.

Ostavljajući tek malo mašti na volju, Džej Lo i ovoga je puta raspametila hiljade najvernijih obožavatelja, ali i one koji su došli videti što to zapravo znači spektakl.

39-godišnja latino diva svojim je minijaturnim scenskim kostimima, kojima je dodatno naglasila svoje obline, a ponajviše svoju stražnjicu, oduševila sve prisutne, a atmosfera se dodatno užarila kada je publici priuštila performans tverkovanja.

No, to se ne može uporediti s reakcijom jednog od fanova, kog su prateće plesačice izvukle na pozornicu i priuštile mu vrući ples u krilu, da bi one potom ustupile svoje mesto neponovljivoj Dženi.

Pogledajte kako je to izgledalo:

https://www.instagram.com/p/ByhNU_9BUX_/?utm_source=ig_embed