Celebrity News

Dženifer Lorens o vezi sa starijim režiserom: Nije bilo zdravo

Dženifer Lorens o vezi sa starijim režiserom: Nije bilo zdravo

Prošle godine u septembru, tokom snimanja aktuelnog bioskopskog hita "Majka", oskarovka Dženifer Lorens zbližila se s režiserom Darenom Aronofskijem, s kojim je nedugo nakon toga započela ljubavnu vezu.

Iako nisu previše govorili o svom intimnom životu, par je na javnim događajima izgledao vrlo srećno.

Međutim, godinu dana kasnije, lepa oskarovka i 22 godine stariji Daren raskinuli su vezu, a mnogi su nagađali da je uzrok velika razlika u godinama.

Ipak, za vezu slavnog para zapravo je bio koban projekt koji ih je prvobitno i spojio, psihološki triler "Majka".

Tokom svog poslednjeg intervjua u emisiji Actors on Actors, Dženifer je progovorila o najvećem problemu koji je imala sa Aronofskijem.

- Izlaziti s režiserom je ipak malo drugačije, naročito iz pozicije glumice. Bili smo uvek zajedno tokom predstavljanja filma, kada bismo se posle napornog dana vratili u hotel, poslednja stvar o kojoj sam htela da razgovaram ili razmišljam bio je film. Ipak, on je samo o tome želeo da razgovara - rekla je Dženifer.

- Shvatila sam da svoj projekat doživljava poput deteta. On ga je napisao, zamislio, režirao i usmerio, i ja sam zaista pokušavala da mu budem velika podrška, ali sam istovremeno molila Boga da bar jednu sekundu ne mislim o 'Majci' - otkrila je 27-godišnja glumica i dodala kako Daren očigledno nije primetio koliko preteruje.

- On bi svejedno nastavio o istoj temi. Počeo bi da čita recenzije. Nakon nekog vremena shvatila sam da to nije zdravo i da ne mogu više tako dalje - zaključila je Lorens.