Celebrity News

Dženifer Lorens OBJAVILA LISTU POKLONA ZA VENČANJE

Dženifer Lorens OBJAVILA LISTU POKLONA ZA VENČANJE

Slavna oskarovka Dženifer Lorens uskoro bi trebala ozvaničiti svoju vezu s umetnikom Kukijem Marunijem, a u samom planiranju svog savršenog dana iz snova od svoju listu želja koja se sastoji od pokolona koje bi volela dobiti od gostiju, postavila je na jedan online sajt.

– Planiranje venčanja je jako uzbudljivo, ali može biti i iscrpljujuće. Stoga sam za sve one koji trebaju malo inspiracije odlučila postaviti online i tim putem otkrila moje omiljene stvari koje bih volela da dobijem na svom venčanju.

https://www.instagram.com/p/B2j9rqmoFfC/?utm_source=ig_embed

Većina stvari na njenoj listi želja, koje su podeljene u sedam kategorija, u razumnim su vrednostima, među kojima se nalaze čaše za martini, šampanjac i vino, set za fondue, rezač za sir, GoPro kameru, AirPods slušalice, set za putovanje od kašmira, pekač, procesor za hranu, noževe, iRobot i još mnoga toga, a 29-godišnjakinja pojedine je odabire i objasnila.

– Obožavam kada moji prijatelji dođu u naš dom, bilo da se radi o nekoliko njih na piću ili velikoj večernjoj zabavi. S ovim stvarima osiguraćete se da vaši gosti imaju sve što im treba – stoji ispod jednog popisa.