Celebrity News

Džordž Kluni prvi put javno o ljubavi prema svojoj supruzi: Za Amal bih život dao

Autor: | 10/02/2018

Džordž Kluni prvi put javno o ljubavi prema svojoj supruzi: Za Amal bih život dao

Osim zbog atraktivnog izgleda, Džordž Kluni (56) oduvek je bio miljenik žena zbog svog šarma, iskrenosti i pažnje koju pridaje nežnijem polu, a naročito kada je reč o njegovoj supruzi Amal Kluni.

Holivudski glumac i njegova izbaranica pre nekoliko meseci postali su roditelji blizanaca, a par uživa u svakom trenutku porodičnog i bračnog života.

O tome koliko voli svoju suprugu, i šta sve na njoj voli, Džordž je pričao u intervjuu prilikom gostovanja kod Davida Letermana, u emisiji 'My Next Guest Needs No Introduction'.

- Moram priznati, i pre nego što smo dobili blizance, osećao sam neverovatnu ljubav prema njoj. Osetio sam da sam napokon upoznao nekog za koga bih dao svoj život. Nekog čiji mi je život značio više od mog, a to nikada pre nisam doživeo - iskreno je ispričao glumac navodi story.hr.

Ova lepa i iskrena izjava nije jedina koju je Džordž izrekao o Amal. Da je i danas zaljubljen u Amal kao što je bio i kada ju je prvi put ugledao dokazuju i njegove reči koje je u septembru 2017. posvetio supruzi za američke medije.

- Pomislio sam koliko je lepa, duhovita i pametna - priznao je glumac i dodao kako je, u vreme kada je  hteo da je zaprosi, imao sumnje.

- Moja jedina sumnja bila je hoće li ona pomisliti da se sve odvija prebrzo. Ali, bilo je očito da smo savršeni jedno za drugo. Od prvog trenutka osetili smo sreću, kada smo jedno uz drugo, i od tada smo srećni - priznaje slavni glumac.

Ponosni roditelji Aleksandra i Ele zbog poslovnih obaveza neretko su razdvojeni, a glumac ne krije kako se nosi s tim.

- Razgovaramo preko video poziva, ali uvek se trudimo da nismo predugo razdvojeni. Provodimo neverovatno puno vremena zajedno i onda nemamo osećaj tolike odvojenosti. Za sada smo uspeli da organizujemo sve kako treba i to začuđujuće dobro, s obzirom na njen i moj posao - zaključuje Kluni.