Celebrity News

Džordž Kluni STAO U ZAŠTITU Megan Markl: Proganjaju je kao princezu Dajanu!

Džordž Kluni STAO U ZAŠTITU Megan Markl: Proganjaju je kao princezu Dajanu!

Slavni glumac Džordž Kluni javno je stao u odbranu svoje prijateljice Megan Markl i uporedio "maltretiranje nove vojvotkinje" sa lošim iskustvom koje je svojevremeno doživela pokojna princeza Dajana.

- Svuda je prate, konstantno je progone i osuđuju. Ona je žena u sedmom mesecu trudnoće, a prema njom se odnose isto kao prema Dajani. Neslavna istorija se ponavlja, a svi smo videli kako se to na kraju završilo - zabrinuto je istakao Kluni aludirajući na fatalnu sabraćajnu nesreću 1997. godine, koja se dogodila dok su pokojnu princezu navodno jurili paparaci.

Glumac je ovom prilikom konačno odgovorio i na glasine da li će on biti kum novoj kraljevskoj bebi.

- Ja sam otac blizanaca, imam dovoljno s*anja sa kojima moram da se nosim, bukvalno - kroz smeh je rekao šarmantni Kluni i demantovao navode o kumstvu sa princem Harijem i Megan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on Jan 16, 2019 at 9:19am PST

Džordž Kluni nije jedini koji je odlučio da javno brani vojvotkinju od Saseksa.

Isto su učinile i njene bivše kolege i ljudi iz najužeg kruga prijatelja, nakon dve godine ćutanja i neverice zbog načina na koji se javnost odnosi prema bivšoj glumici.

- Meg se povukla i ćutke trpi sve laži o njoj. S obzirom na to da je trudna, zabrinuti smo kako sve to utiče na nju i bebu. Potpuno je pogrešno stvarati bilo kome ovoliku emocionalnu traumu, makar dok je u drugom stanju - istakao je jedan Meganin bivši kolega.