Celebrity News

Edita Aradinović ne krije simpatije prema ovoj glumačkoj zvezdi: Nisam znala da je on slobodan

Edita Aradinović ne krije simpatije prema ovoj glumačkoj zvezdi: Nisam znala da je on slobodan

Pevačica Edita Aradinović, koju trenutno gledamo u TV šou "Tvoje lice zvuči poznato" nasmejala je sve prisutne kada je priznala da joj se dopada naš poznati glumac.

Naime, mlada umetnica se navodno prijatno iznenadila kada je od novinara čula da je glumac Miloš Biković slobodan, tvrdi "Informer Hit".

- Nisam znala da je Biković slobodan! Poslaću mu poruku! Nemam njegov broj, ali ga pratim na Instagramu - izjavila je Edita za ovaj list i navodno otkrila šta bi radila s glumcem.

- S njim bih snimala seksi scene. Nisam ga pitala da glumi u nekom mom spotu, a bila bi mi čast kada bi se to desilo. Eto, verovatno će se moja nova pesma emitovati u Južnom vetru i to će biti sjajna priča, ali o tome ne smem da pričam - dodala je pevačica.

Podsećamo, kako su preneli domaći mediji, glumačka zvezda i njegova osam godina mlađa devojka, manekenka Barbara Tatalović, sredinom novembra stavili su tačku na svoju vezu.

Naime, daljina je učinila svoje, jer oboje rade van granica naše zemlje i često putuju. Par se rastao bez skandala i ružnih reči.

Više o tome, pročitajte OVDE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Dec 12, 2019 at 10:32am PST