Celebrity News

Edita otkazuje sve nastupe, mora hitno na operaciju

Autor: | 14/12/2017

Edita otkazuje sve nastupe, mora hitno na operaciju

Atraktivna pevačica Edita Aradinović nije ni slutila da će joj lekari na nedavnom pregledu saopštiti da mora da napravi pauzu u radu, i to zbog operacije polipa na glasnim žicama.

Mlada muzička zvezda bila je šokirana tom informacijom i nije odmah mogla da prihvati da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo.

- Edita je u poslednjih nekoliko nedelja osećala da nešto nije u redu sa njenim grlom. Kako ima previše obaveza u vezi sa snimanjem humanitartnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato”, probleme koje je osećala stavljala je na stranu, jer je veliki profesionalac i želela je da sve ispadne kako treba, makar i na njenu štetu. Poslednji nastup u šou programu odradila je bukvalno na mišiće, jer joj uopšte nije bilo dobro. Čak je primila i injekciju kako bi mogla da izdrži - otkriva izvor blizak pevačici za Alo.

Zgodna crnka, rešila je da poseti lekara, a tada je nastala prava agonija za nju.

- Lekar joj je saopštio da je situacija alarmantna i da su polipi izuzetno veliki, te da će morati hitno da ih operiše kako bi sačuvala glasne žice. On joj je predložio da otkaže sve nastupe i da miruje kako se situacija dodatno ne bi pogoršala. Ova vest je Editu mnogo pogodila, s obzirom na to da je imala velike planove nakon završetka šou programa "Tvoje lice zvuči poznato”. Ipak, svesna je da živi od svog glasa i da će morati da posluša savete lekara. Ona je već razgovarala sa nekoliko bliskih prijatelja, koji su joj predložili vrhunske hirurge. Edita je takođe kontaktirala i sa nekim svojim koleginicama koje su imale sličan problem kako bi je posavetovale u vezi sa izborom lekara - kaže izvor dnevnog lista Alo i otkriva:

- Svakako će joj najteže pasti činjenica da neće moći da peva u narednom periodu, jer bukvalno živi za muziku i to joj daje pozitivnu energiju. Kada je na nastupima, oseća se fantastično i veoma joj prija druženje sa publikom. Ipak, svesna je toga da ukoliko bude forsirala svoj glas, neće dobro proći. Uprkos činjenici da joj je zdravstvena situacija loša, ona nije želela da otkaže nastup u finalnoj emisiji šoua "Tvoje lice zvuči poznato”, već će taj nastup, kao pravi profesionalac, kakav i jeste, dovesti do kraja.