Celebrity News

EKSKLUZIVNO za "Story" Milan Popović: Severini će se LAŽI OBITI O GLAVU

EKSKLUZIVNO za "Story" Milan Popović: Severini će se LAŽI OBITI O GLAVU

Biznismen i bivši partner Severine Kojić već pet godina vodi bitku za aktivno učešće u životu njihovog sina Aleksandra, ali stvari su se dodatno zakomplikovale kada je nedavno tužio pevačicu za porodično nasilje zbog mejla koji mu je uputila

Bitka za starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom Popovićem traje punih pet godina, a njegovi roditelji, poznati biznismen Milan Popović i pevačica Severina Kojić nedavno su se našli na sudu i zbog šokantnog mejla koji mu je poslala, u kom je, između ostalog, rekla da ima želju da mu slomi kosti. Zbog ovakvih detalja, slučaj se čini sve beznadežnijim, iako bi „kralj bakra“, s kojim ekskluzivno razgovaramo, voleo da se sve najzad okonča. Severina je Milana tom prilikom nazvala i „luzerom“, a s njim proveravamo da li je svaki otac koji danas želi da svoje dete zadrži pod svojim krovom, zbilja unapred osuđen na poraz.

Svašta ste pregrmeli otkako sa bivšom suprugom Severinom vodite bitku za sina Aleksandra, međutim, utisak dela javnosti je da vaš odnos nikada nije bio gori nego danas. Kada se osvrnete, kada je bilo najgore?

- Kakav odnos? Pa, mi nemamo nikakav odnos. Iskreno, najgore je bilo dok smo još bili zajedno, tih poslednjih meseci pred razlaz upoznao sam ko je zapravo Severina. Nisam verovao da neko toliko dugo može da glumi i prikazuje se u potpuno drugom profilu ličnosti. U prvim momentima, to mi je izgledalo kao prolazna faza kod žena, ali kako to njeno stanje nije prolazilo mesecima, shvatio sam da je od Severine koju sam upoznao ostalo samo ime, a sve ostalo se promenilo.

Šta je dovelo do pogoršanja ionako loših odnosa i zbog čega vam je uputila mejl u kojem vas vređa?

- Taj mejl bio je kap koja je prelila čašu. Poruke slične sadržine dobijam vec šest godina, i to ne samo ja, već i moji prijatelji, njeni bivši saradnici, predstavnici institucija, bilo ko za koga Severina posumnja da nije na njenoj strani. Nedavno sam od njenog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika dobio poruku u kojoj mi kaže da ne zna šta se desilo sa Severinom. Ceo život davao joj je podršku u svemu i na svim poljima, a onda je bez bilo kakvog povoda dobio niz uvreda. Prosledio mi je poruku koju je dobio od nje, a tada sam mu samo rekao da je upoznao onu pravu Severinu. Čovek je ostao u šoku i nije mogao da veruje šta mu se dogodilo. Već sam govorio da postoji ona virtuelna osoba za koju čovek na prvu ruku pomisli kako je mila i draga, i ona druga, prava Severina, koja gazi sve pred sobom, i za to ne bira načine. Ne postoji mnogo ljudi koju su upoznali tu pravu Severinu.

Šta je još Milan Popović rekao o Severini, njihovom odnosu i sinu, potražite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 16. jula