Celebrity News

Eksplodirali zluradi komentari na račun Sofije Milošević!

Eksplodirali zluradi komentari na račun Sofije Milošević!

Poznata manekenka Sofija Milošević našla se na meti kritika na "Instagramu". Nekolicina "hejtera" kako ih danas popularno nazivamo, kritikovali su situirani život prelepe manekenke. O čemu se radi, pročitajte u nastavku...

Sofija Milošević, koja trenutno boravi u Madridu sa svojim izabranikom Lukom Jovićem, našla se na meti kritika. Naime, trudna manekenka objavila je fotografiju na svom profilu kao što to inače i radi.

Međutim, zluradi komentari na račun Sofije Milošević eksplodirali su na "Instagramu" ispod jedne fotografije i to sve zbog novca.

NE PROPUSTITE: Da li je Sofija Milošević najlepša trudnica koju ste ikada videli?

Zluradi komentari na račun Sofije Milošević

Naime, kako "Kurir" piše, "hejteri" su se osvrnuli na njen luksuzni život i skupocenu garderobu.

- Mučila sam se da nađem neku garderobu u kojoj će mi biti udobno i koja će mi lepo stajati - napisala je ona ispod jedne svoje fotografije.

Ispod sporne fotografije koja je inače naišla na pozitivne komentare i komplimente, nekolicina je ipak ostavila i svoj zluradi trag.

- Žena samo troši tuđi novac. Lako je tako. Godinama je povezuju s brojnim sportistima i sada je napokon uspela da jednog stavi pod svoje - bio je jedan od komentara.

- E, svi bismo se tako oblačili da imamo para, posebno tuđih. Lepo si se udala, ciljano - glasio je drugi komentar.

Sofija, naravno, kao i uvek na ove prozivke nije odreagovala, već je nastavila da uživa.

NE PROPUSTITE: Sofija Milošević pokazala trudnički stomak i toples fotku (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jun 26, 2020 at 1:31am PDT

Sofija Milošević i Luka Jović očekuju sina

Atraktivna plavuša uskoro ulazi u šesti mesec trudnoće i konačno se oseća dobro. U prvom tromesečju imala je toliko jake mučnine da nije ni osetila težinu karantina u kom smo bili tokom vanrednog stanja.

Kako je u razgovoru za magazin „Hello! Sofija otkrila, vest o trudnoći nije dočekala spremno, iako je oduvek želela decu.

– Bila sam zbunjena. U stvari, i danas ne mogu da verujem da sam trudna. Naravno, oduvek sam želela da imam decu, ali sam smatrala da sam još suviše nezrela za tako važan korak. Sve do trudnoće, niti sam kome polagala račune, niti sam o bilo kome  vodila računa, osim o sebi.
 Sofija je takođe istakla da strepi da li će biti dobra majka i da li će uspeti pravilno da vaspita dete. Iako do tada ima još dosta vremena, Sofija već razmišlja nekoliko koraka unapred.
- Sada razmišljam o hiljadu stvari, javlja se milion bojazni, sumnji. Strepim da li ću biti dobra majka, da li ću uspeti da pravilno vaspitam dete. Želela bih da izbegnem greške, a svesna sam da nema roditelja koji nije grešio  rekla je Sofija i otkrila kako je Luka reagovao kada je saznao da će postati tata drugi put.
– On već planira treće. Bio je veoma srećan, ali za razliku od mene, a upravo zato što već ima dete, potpuno je spreman za sve što nas očekuje – rekla je Sofija koja će uskoro postati majka dečaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jun 28, 2020 at 7:22am PDT

Komentari (0)

Loading