Celebrity News

Elen Dedženeris o najtežim trenucima u životu: Spavala sam na krevetu punom buva, nisam imala ništa

Elen Dedženeris o najtežim trenucima u životu: Spavala sam na krevetu punom buva, nisam imala ništa

Komičarka i voditeljka Elen Dedženeris (60) je jedna od najuspešnijih u svom poslu, srećna je i u privatnom životu u braku sa Poršom De Rosi (45), a jedna je od prvih slavnih žena koja je javno priznala da je lezbejka.

U razgovoru s glumcem Daksom Šepardom na njegovom podkastu Elen se otvorila o najtežim danima, kako privatno tako i profesionalno.

Kad je imala 20 godina, njena tadašnja devojka poginula je u saobraćajnoj nesreći.

- Tada se nisam bavila komedijom, mislim da sam konobarisala negde. Kad je ona poginula morala sam da se preselim u lošiji stan. Spavala sam u nekom podrumu na madracu koji je bio pun buva. Pitala sam se zašto više nema te predivne 21-godišnjakinje, a buve su tu. Pomislila sam da bi bilo izvrsno kad bismo mogli nazvati Boga i pitati ga takve stvari i zaista dobiti odgovor - rekla je Elen.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on Jan 10, 2018 at 1:03pm PST

Tako je nastala njena poznata "stand up" rutina "Telefonski razgovor s Bogom", koja ju je proslavila krajem osamdesetih.

De Dženeres je prva zvezda tv serije koja je istovremeno priznala da je lezbejka kada i njen lik u sitkomu "Ellen". Seriju su ubrzo nakon toga ugasili.

- Producenti i tv mreža nisu htela da "izađem" kao lezbejka, ali sam rekla da je to moj život i da je vreme, i za mene i za moj lik. Konačno su mi dopustili i bio je to veliki uspeh. Svi su slavili taj potez. A onda su jednostavno prestali da promovišu jer su se bojali - rekla je Elen.

Ona je svoje priznanje imala u velikom intervjuu za magazin "Time". Puno se pričalo o tome, ali je ubrzo ljude sve to počelo da živcira. Čak ju je i Elton Džon napao.

- O tome sam pričala u "Time-u" i dala intervju Dajan Sojer i Opri, ali svi su o tome pričali i mislim da je ljudima bilo dosta. I Elton Džon je rekao: 'Ućuti, znamo da si gej. Samo budi duhovita.

- Nikad ga nisam upoznala i bila sam povređena jer me nije podržao - rekla je Elen. Takođe ju je bolelo jer su se svi počeli da se smeju na njen račun. Zbog toga je bila depresivna, a u to vreme su joj otkazali i seriju, pa nije imala posla.

- Niko nije hteo da radi sa mnom. Nisam imala ni agenta, nisam imala ništa - kaže Elen.

Danas je dobitnica 30 Emija, 20 "People's Choice" nagrada, što je više nego ijedna osoba, vodila je Emije, Gremi i Oskare, a 2016. godine predsednik Barak Obama joj je dodelio Predsedničku medalju slobode.