Celebrity News

Emina i turski milijarder PONOVO ZAJEDNO, a evo zbog čega je Mustafa BESAN

Emina i turski milijarder PONOVO ZAJEDNO, a evo zbog čega je Mustafa BESAN

Kako prenose domaći mediji, pevačica Emina Jahović i turski milijarder Sadetin Saran su se pomirili i to pre nekoliko meseci.

Međutim, problem im pravi Eminin bivši muž Mustafa Sandala koji je ljubomoran što se njegova deca svakodnevno viđaju sa maminim izabranikom.

- Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili da što duže ćute o romansi i da je kriju dok god budu mogli. Međutim, posle pet meseci viđanja u tajnosti, pevačica je htela da prekine agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji je počeo da joj pravi probleme s decom zbog njenog novog dečka - priča izvor za „Alo!“ koji je otkrio i da je Mustafa nedavno napravio pravi haos kada je video da Emina svuda vodi decu sa Sadetinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by magazini sevdircez (@ultramagazinn) on Jun 30, 2019 at 3:10am PDT

- Mustafa na početku nije želeo da komentariše vezu Emine i milionera, ali je počelo da mu smeta kada su Javuz i Jaman stalno pričali o njemu. Tati su rekli da je on super prema njima, da se odlično zabavljaju s njim i da obožavaju da idu na njegovu jahtu s mamom. Tada je Mustafa poludeo i nije hteo Emini to veče da vrati decu. Nije joj se javljao na telefon kada ga je zvala da ih preuzme i tada je nastao opšti haos. Pevačica je čak htela da zove policiju, pošto se zabrinula, jer nije mogla da veruje da bi Mustafa hteo da joj otme decu zbog veze sa Sadetinom - otkrio je izvor.