Celebrity News

Emisija će biti pravo osveženje: Anđelka Prpić postaje voditeljka

Autor: | 22/03/2018

Emisija će biti pravo osveženje: Anđelka Prpić postaje voditeljka

Nakon što je pre mesec dana imala premijeru svoje predstave, glumica Anđelka Prpić postaje stalni član televizijskog jata "Prve", saznaje "Blic".

Početkom aprila počeće snimanje kviza u kojem će ona voditi glavnu reč, a sve će biti zabavnog karaktera. Ova televizijska stanica otkupila je licencu svetski popularnog kviza "Family Feud".

- Poslednjih mesec dana aktivno se radi na ovom projektu koji na televiziji čuvaju u strogoj tajnosti. Jedina stvar koju su obelodanili jeste kasting za ovu emisiju, u kojoj će učestvovati čak šestoro gostiju koji nisu javne ličnosti. ​Osnovna zamisao je da kroz pitanja iz opšte informisanosti, učesnici daju svoje odgovore, ali da u istom trenutku bude zabavnog karaktera za šta je glavna uloga data Anđelki - objašnjava izvor ovog dnevnog lista, koji je upućen u celu priču, i dodaje:

- Nakon što je održan kasting, donešena je odluka da Anđelka bude ta koja će voditi ovu emisiju. Sredina aprila već je rezervisana za ovaj projekat, a pre nekoliko dana snimljena je najava za emisiju. Ništa ne žele da prepuste slučaju, te su iz tog razloga veliki broj ljudi uključili u ovaj projekat koji preti da osvoji gledaoce.

Ovim povodom novinari su kontaktirali televiziju "Prva", ali iz njihove pres službe nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju ove navode.