Celebrity News

Emotivna poruka tati za njen poseban dan: Ela Dvornik se u Las Vegasu udala za 13 godina starijeg izabranika

Emotivna poruka tati za njen poseban dan: Ela Dvornik se u Las Vegasu udala za 13 godina starijeg izabranika

Naslednica pokojnog muzičara Dina Dvornika, Ela, udala se u Americi za svog dugogodišnjeg izabranika sa kojim ima jednogodišnju ćerku Bali.

Ela i 13 godina stariji Britanac Čarls Pirs u ljubavi su pet godina, a sada su svoju vezu krunisali brakom i to u Las Vegasu.

Tim povodom "travel" blogerka se javila svojim mnogobrojnim pratiocima na Instagramu:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ella Dvornik (@elladvornik) дана 14. Феб 2019. у 9:27 PST

- Kada smo se Čarls i ja upoznali pre pet godina hteo je da me odvede u Vegas i da me tamo oženi. Nisam tada imala vizu, ali sam je sada dobila. Ima li boljeg načina da se proslavi ovaj srećan završetak s još jednim epskim srećnim početkom. Pokušavamo da organizujemo venčanje već tri godine otkako smo se verili, ali s obzirom na to da su naše porodice na dve suprotne strane Evrope, to je bilo zaista teško. Stoga smo učinili ono što činimo najbolje, kako bi Frank Sinatra rekao, učinili smo to na naš način. Evo nas, samo nas dvoje, sada je i službeno. UPRAVO VENČANI! P.S. Bali volimo te (i ti si sada službena) - objavila je Ela na društvenim mrežama, a nije zaboravila i da se priseti svog slavnog tate na ovaj važan dan.

- Dragi tata, ako me posmataraš, mnogo mi nedostaješ. Da znaš, imam čoveka koji me voli i koji se brine o meni, ne brini. Nedostaje mi naša porodica na okupu, ali ti nisi zaboravljen. Volela bih da si ovde, ali videćemo se uskoro u nekom drugom životu - napisala je emotivna Ela uz hešteg #LjubavSeZoveImenomTvojim

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ella Dvornik (@elladvornik) дана 15. Феб 2019. у 12:44 PST