Celebrity News

En Hetavej preduhitrila hejtere: Za sve ljude koji će me za par meseci zvati debelom...

En Hetavej preduhitrila hejtere: Za sve ljude koji će me za par meseci zvati debelom...

Holivudska glumica En Hetavej vredno se sprema za novu, kako se čini, zahtevnu ulogu koja od nje zahteva i fizičku transformaciju. Međutim, pošto se ne zna o kakvom je projektu reč, niti, do sada, da ga talentova En sprema, glumica je rešila da preduhitri sva pisanja i mogućnost da postane deo trač rubrika, pa je tako sama objavila na društvenim mrežama da trenutno radi na tome da dobije nekoliko kilograma za ulogu.

- Trebalo bi da se ugojim za novi film, i za sada ide dobro. Za sve ljude koji će me za par meseci zvati debelom, imam sledeću poruku - nisam ja problem, vi ste - napisala je glumica vidno zgrožena stalnim osvrtanjem na zvezde i njihov izgled.

En nije otkrila koji je tačno projekat u pitanju, ali se zna da bi uskoro trebalo da snima filmove o Njujorčanki čiji se život promeni iz korena kada postane mama, i ženi kojoj sude zbog ubistva.

Kako se sprema za novu ulogu pokazala je videu, a verujemo da tek posle ovog svi sa nestrpljenjem čekaju da vide kako će lepa glumica izgledati.