Celebrity News

Enrike Iglesijas progovorio o odnosu sa Kurnjikovom pa OTKRIO: Ana me je NAPUŠTALA DVA PUTA!

Enrike Iglesijas progovorio o odnosu sa Kurnjikovom pa OTKRIO: Ana me je NAPUŠTALA DVA PUTA!

Enrike Iglesijas je ponovo iskoristio koncert da publiku upozna s nepoznatim detaljima iz svog privatnog života. Nastupajući u New Mexicu, u pauzama je govorio o svom odnosu s Anom Kurnjikovom.

Pevač i bivša teniserka zajedno su 17 godina i danas su roditelji uskoro dvogodišnjih blizanaca - Lusi i Nikolasa.

https://www.instagram.com/p/BuwhPHaBWgT/?utm_source=ig_embed

U odnosu je bilo uspona i padova, pa iako nikad nisu stali pred matičara, vezu su uspeli sačuvati.

- Sa devojkom sam 17 godina, imali smo dobre i loše dane. Momente kada sam želeo sve okončati, kada sam razmišljao kako ne mogu dalje – setio se Enrike koji je Anu upoznao 2001. godine na snimanju njegovog spota za pesmu “Escape” u Majamiu.

No, onda je došao trenutak kad je Anna ostavila njega. No, tada je odlučio vratiti je, pa joj je napisao pjesmu “Enamorado Por Primera Vez” (Zaljubljen po prvi put). Jasno je da je romantična gesta bila uspješna. Anna i Enrique su i danas zajedno i uživaju u ljubavi svojih blizanaca.

https://www.instagram.com/p/Bx5zQ5KB-6D/?utm_source=ig_embed

- Dva puta se desilo da mi je rekla: “Dosta je, završavam sve”. I sećam se i danas kako sam napisao tu pesmu da joj njome kažem izvini. Pisanje je bila moja terapija.

Privatno priznanje je bilo iznenađenje za publiku na koncertu, jer Enrike i Ana su samozatajni kad je o njihovom odnosu reč. Oni ne samo da ne govore o privatnom životu već je i Anina trudnoća protekla u strogoj tajnosti.

Fanovi su tako ostali zatečeni kada su čuli vest da je njihov omiljeni par dobio decu.

- Otkriću vam tri stvari, prva je, postao sam otac pre 12 sedmica, druga je da volim svoje dve bebe, i treće; volim svoju devojku. Volim vas ljudi i hvala vam što ste večeras tu – kazao je Enrike 2017. godine na koncertu u Budimpešti.

I tako zapravo otkrio da je postao otac.