Celebrity News

Eva Mendes sa ćerkama u šetnji: One same biraju šta oblače (foto)

Eva Mendes sa ćerkama u šetnji: One same biraju šta oblače (foto)

Glumci Rajan Gosling i Eva Mendes su jedan od najmisterioznijih parova u Holivudu. Ne samo što su uspeli dugo da kriju svoju ljubavnu vezu, zatim detalje venčanja, već su dva puta uspeli od javnosti da sakriju trudnoću lepe glumice (za njih se tek pred kraj saznalo). Pošlo im je i za rukom da ne otkrivaju ni tačan datum rođenja njihovih ćerki.

Međutim, sada kada su devojčice Esmeralda i Amada već velike paparaci s vremena na vreme uspeju da ih slikaju, što je bio nedavno i slučaj u Los Anđelesu kada su krenule sa mamom u šetnju.

Eva, koja se trenutno kada je karijera u pitanju najviše posvetila dizajniranu odeće, pokazala je da ima vrlo slobodan modni stil koji je, sudeći prema fotografijama, prenela i na ćerke.

- One se same oblače, biraju šta žele da nose i u tome ih uopšte ne sputavam - rekla je za "E news" ova posvećena mama, koja je jedna je od retkih u Holivudu koja nema dadilje i koja sama brine o svojoj deci.

Šta je najviše muči kada su njene mezimice u pitanju i koju to bitku bije sa njima nedavno je otkrila javnosti.

- Svašta im dozvoljavam jer želim da pobedim u tom malom ratu s njima oko zdrave ihrane. To je važno, a ostalo su samo sitnice - rekla je.

#RyanGosling and #EvaMendes hold hands during their nostalgic #Disneyland date ? (?: The Mega Agency)

Објава коју дели ?Ryan Gosling? (@because_ryangosling) дана 9. Авг 2017. у 11:26 PDT