Celebrity News

Evo kada i gde će Nevena Božović stati na LUDI KAMEN sa crnogorskim pilotom

Evo kada i gde će Nevena Božović stati na LUDI KAMEN sa crnogorskim pilotom

Mlada pevačica Nevena Božović za nekoliko meseci staće pred oltar sa zgodnim crnogorskim pilotom Nikolom Ivanovićem.

Porodice budućih mladenaca već su odredile glavne detalje njihovog svadbenog veselja, a Nevena blista i iščekuje dan venčanja sa Nikolom kojeg voli kao nikoga pre. Naime, kako se priča, Nevena i Nikola će se venčati u aprilu sledeće godine, a svadba će biti organizovana u luksuznom hotelu u Budvi. Navikli smo da pevačica šturo govori o privatnom životu, ali pre nekoliko dana na snimanju novogodišnjeg programa RTS pokazala je blistavi verenički prsten, kao i uzbuđenje zbog događaja koji će joj se desiti na proleće.

- Ova godina je bila takva da ne želim ništa da menjam. Sreću i zadovoljstvo ne treba skrivati i ja jesam zadovoljna i ispunjena. Lepi događaji su obeležili godinu, koja za mene nekako počinje sa septembrom. Neka naraedna samo podrži moje planove - rekla je Nevena za “Blic” sa širokim osmehom na licu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on Jun 15, 2018 at 2:09pm PDT

Strah od letenja koji je imala pevačica je izgleda uz dečka prevazišla, a česta putovanja na relaciji Beograd-Tivat ili Beograd-Podgorica baš zbog ljubavi najviše su i doprinela tome. Nevena kaže da joj prija život u Crnoj Gori, odnosno u Budvi, gde poslednjih meseci živi sa Nikolom.

- Navikla sam da mi se život odvija na relaciji Beograd-Budva i lepo mi je. Osam godina sam u Beogradu i na njega sam se skroz navikla, a i Budvu mnogo volim. Svakako da se više ne plašim letenja avionom - rekla je Nevena.

Nevena Božović prilagodila je svoje nastupe tempu života, pa periodično zakazuje gostovanja u Crnoj Gori i u Srbiji. Njeni najmiliji zadovoljni su njenim izborom partnera, tako da nemaju apsolutno ništa protiv toga što će na proleće Nevena stupiti u brak sa Nikolom.