Celebrity News

Evo kako izgleda zamak u kojem će Megan i Hari podizati svoju decu (foto)

Evo kako izgleda zamak u kojem će Megan i Hari podizati svoju decu (foto)

Iako znamo je mladi britanski kraljevski par skoro sve poklone i donacije za venčanje već preusmerio u humanitarne svrhe, kraljičin će poklon zadržati kao što smo već i pisali.

Da se podsetimo:

Kraljica Elizabeta II svom je unuku, princu Hariju, kao venčani poklon dala kuću dostojnu kralja, a taj će poklon kraljevski par itekako zadržati. Naime, mediji su već otkrili da su Megan i Hari za venčanje dobili donacije i poklone u vrednosti od vrtoglavih 8 miliona evra, a bez čega su i ostali, darovavši sve u dobrotvorne svrhe.

Dogodilo se to još davne 1893. godine, a iako je imanje zaista velelepno, spominje se da su ga članovi kraljevske porodice kroz prošlost prilično izbegavali, verovavši da je ukleta.

https://www.instagram.com/p/Bbc9hz4jAu_/?utm_source=ig_embed

To baš ne zvuči preterano slatko, ali iako ne znamo kakvo mišljenje na tu temu vlada među postojećom kraljevskom generacijom, verujemo da se novopečeni par oduševio kraljevskim gabaritima ovog imanja.

A evo kako ono izgleda:

https://www.instagram.com/p/BjP2P9-FyWP/?utm_source=ig_embed

Ono se, kako prenose strani mediji, prostire na neverovatnih 8.000 hektara. Unutar njega je uređen javni park koji se proteže na oko 240 hektara, a uz glavnu kuću u kojoj će par boraviti, uređen je i prostrani vrt iz kojeg će kraljevski će par, a nadamo se kasnije i njihova djeca, uživati u obilju svežih namirnica.

https://www.instagram.com/p/BiWkt69lwTB/?tagged=yorkcottage

Ali, par trenutno još uvek živi unutar Kensingtonske palate, tačnije u kući zvanoj Notingem "koliba" pa još nisu odlučili kada će useliti u svoj novi dom, a dok ne donesu konačnu odluku, par će "York Cottage" koristiti kao kuću za odmor.

A post shared by Andrew Field (@handya100) on May 24, 2017 at 8:35am PDT

Predivan odmor, dodali bismo, ne mareći za one uklete priče, već uživajući u prelepom okruženju.