Celebrity News

Evo kako je Svetlana Ceca Ražnatović odgovorila na prozivke da namešta Veljkove mečeve

Evo kako je Svetlana Ceca Ražnatović odgovorila na prozivke da namešta Veljkove mečeve

Svetlana Ceca Ražnatović žustro je odgovorila fanu...

Popularna balkanska pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović objavila je na Instagram nalogu prepisku u kojoj je jednom od pratioca odgovorila na tvrdnje da svom sinu Veljku novcem namešta mečeve, ali ju je potom obrisala.

Kako su pišu domaći mediji, jedan pratilac joj je poslao privatnu poruku na Instagramu, i to sa teškim optužbama.

Cecina snajka kao Kim Kardašijan, evo i zašto (foto)

- Potplatila si da ga nokautira - napisao je izvesni fan a Ceca bila je veoma visprena u ovoj komunikaciji, te na fin i kulturan način odgovorila ljutitom fanu:

- Nemoj biti tako zao, utiče na lepotu. Radi ti na sebi, ne hejtuj ljude koji ti ništa loše nisu uradili... Srećno u životu - poručila mu je Ceca a komunikacija sa fanom tekla je dalje...

- Ok, vaš sin se baš srcem bori - napisao je on.

Podsetimo se...

Svetalana Ceca Ražnatović 24. novembra oženila je sina prvenca Veljka Ražnatovića, a uskoro će se njihova familija obogatiti za još jednog člana više - sina Željka. 

Ceca dobila skupocen poklon od snajke, pevačica oduševljena (foto)

Svetlana Ceca Ražnatović ne štedi na prvom unučetu

Kako se navodi buduća baka odlučila da luksuzna kolevka bude poseban poklon za njenog unuka, piše “Blic”.

– Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je imala na umu da želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da svoju zamisao podeli sa sinom i snajkom kako bi mogla da je naruči te da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno sa dizjanerom crtala kako želi da izgleda kolevka. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka te mu i sama crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju. Sve je to trajalo danima jer Ceca zbog obaveza nije mogla da napusti Srbiju kako bi se lično videla sa dizajnerima. Kolevka se izrađuje u inostranstvu i ručni je rad u potpunosti. Moderna je i potpuno anatomski prilagođena novorođenčetu. Nogari, konstrukcija i pločica na kojoj će biti ugravirano ime Željko su od pozlate. Dušek i obod kolevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju. Oni će, po Cecinoj želji, biti u kraljevsko plavoj boji. – kaže izvor za pomenuti list.