Celebrity News

Evo šta Saša Popović kaže povodom priča da napušta Srbiju i završava sa "Zvezdama Granda"

Evo šta Saša Popović kaže povodom priča da napušta Srbiju i završava sa "Zvezdama Granda"

Povodom natpisa da će se Saša Popović povući sa javne scene i da više neće biti na čelu "Grand produkicije", oglasio se i sam Popović.

Saša je priznao da nije istina da se opredelio za takav potez.

- Činjenica je da ’Grand produkcija’ proizvodi najbolje i najgledanije emisije, pa sam samim tim navikao da pred svaku novu sezonu čitam senzacionalne vesti o sebi. Ipak, reč je o netačnim informacijama. Nemam nameru da se povlačim iz posla, koji volim, naprotiv! Oran sam i spreman za nove projekte, pun sam elana i već me uhvatilla poslovna groznica- naglasio je Popović.

Potvrdio je i da uskoro gledaoce očekuju do sada i neviđeni projekti.

- Ne samo da smo za ovu sezonu spremili fantastične projekte, vec u našem medija planu imamo ideje i za narednih pet godina. O gledanosti, koje sa sobom nose emisije koje potpisuje naša produkcija, nikada nije bilo potrebe diskutovati, tako da ćemo i dalje držati visok nivo profesionalnosti. S druge strane, neosporni kavlitet koji imamo, podićićemo na najviši produktivni nivo i time još vise obradovati našu vernu publiku. ‘Grand produkcija’ nikada nije mislila o kvantitetu, isključivo smo se bazirali na kvalitet i tako će biti i u narednom periodu, jer nemam nameru da se povlačim i to u narednih deset godina- dodao je Popović.

Ne planira ni da život u Beogradu zameni onim u Opatiji.

- Nikada nisam ni pomislio da napustim Beograd, niti da menjam svoj način života. Opatija je divan grad, u kome takođe imam mnogo prijatelja, volim da se odmaram tamo , ali dom moje porodice i mene je u Beogradu- napomenuo je jedan od čelnika Grand produkcije.