Celebrity News

Fatalna SRPSKA PEVAČICA digla NEVIĐENU BURU na Instagramu: DOJI ODRASLOG MUŠKARCA! (foto)

Fatalna SRPSKA PEVAČICA digla NEVIĐENU BURU na Instagramu: DOJI ODRASLOG MUŠKARCA! (foto)

Srpska reperka Sajsi MC nedavno je podigla prašinu kontroverznom objavom na Instagramu.

Spornom fotkom na kojoj doji odraslog muškarca, zapravo je iskazala divljenje likom i delom umetnice Marine Abramović, čiju ćemo izložbu "Čistač" imati prilike da vidimo u Beogradu narednih šest meseci.

Naime, Sajsi je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj "doji" odraslog muškarca, a bio je to jedinstven omaž Marini. Ona je u stvari rekonstruisala Marininu fotografiju na kojoj ona u identičnom položaju pozira sa umetničkim direktorom brenda Burberry Rikardom Tišijem.

Sajsi se fotografisala u crnoj odori sa puštenom kosom dok muškarac u crnom odelu drži usta prislonjena na njenu dojku, simulirajući dojenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial) on Sep 23, 2019 at 9:14am PDT

Marina je to uradila 2011. godine za kompaniju Visionare koja se bavi art publikacijama, a takođe je bila obučena u crnu odoru koja je otkrivala jedno rame i "doji" Tišija.

https://www.instagram.com/p/BpZ6g9AjVOI/?utm_source=ig_embed

Ova fotografija naišla je na podeljene komentare a samo od nekih ovako zvuče: "Skandal", "Bravo", "Podoji nas sve", "Uvek nepredvidljiva", "Obožavam te", "Jao, bebo", bili su samo neki od komentara, ali nizali su se i oni negativni: "Bolest", "Satanisto", "Perverzna umetnost"...