Celebrity News

Fatalna želja Ivane Dudić: Da li je za ispunjenje potreban čarobni štapić?

Fatalna želja Ivane Dudić: Da li je za ispunjenje potreban čarobni štapić?

Zvezda serije “Crveni mesec” Ivana Dudić otkriva da se prehladila prvih dana profesionalne pauze koja je usledila zbog vanrednog stanja u zemlji, te da nije mogla da uživa u društvu roditelja, brata i 11 meseci stare sestričine.

Želja Ivane Dudić - fantazija o kojoj mašta i ljubavi kojoj se nada, a o tome otvoreno je govorila za naš magazin "Story".

Često se u intervjuima možemo susresti sa izjavama kako se za kulturu ne odvaja dovoljno novca i kako dramski umetnici teško žive. Mlada glumica Ivana Dudić (28) jedna je od retkih koja se ne slaže s tom konstatacijom. Po njenim tvrdnjama, svako ko vredno radi može i da zaradi, ali i da uštedi. Zahvaljujući angažovanju na serijama “Ubice mog oca”, “Senke nad Balkanom”, “Urgentni centar”, “Istine i laži”, “Crveni mesec” i filmu “Ekipa” uspela je nedavno da kupi stan u prestonici.

Višegodišnji dvanaestočasovni rad se isplatio, a osim lepe ušteđevine, Ivana je stekla i odličnu reputaciju među rediteljima i kolegama. S druge strane, zapostavila je privatan život, te ne krije da joj teško pada što roditelje i prijatelje gotovo i da ne viđa, a nema vremena ni za ljubav, iako priželjkuje ludo da se zaljubi.

– Da bi ljubav bila prava, poželjno je da počne od ludila (smeh). Volela bih ludo da volim i budem voljena, nažalost, kod mene razum ima presudnu ulogu. Opekla sam se nekoliko puta pa sam postala vrlo oprezna.

NE PROPUSTITE:
Ivana Dudić kada misli da je niko ne gleda radi ovo (video)

 Želja Ivane Dudić - Verujem da sve dolazi u svoje vreme, pa i ljubav

Starhujete li da će vas profesija toliko preokupirati da ćete propustiti mogućnost za pravu ljubav?

- Verujem da sve dolazi u svoje vreme, pa i ljubav. Trenutno sam fokusirana na posao, jer kada ću da radim i pečem zanat ako ne sad.

Zameraju li vam roditelji i brat što ih zbog nagomilanih profesionalnih obaveza ne posećujete kao ranije?

- Baš naprotiv, razumeju me i veoma su ponosni na mene. Međutim, ja samoj sebi ne mogu da oprostim što nisam pokraj njih na nedeljnim ručkovima i što, iako sam pre 11 meseci postala tetka, ne mogu da se posvetim bratanici. Doduše, njeno odrastanje pratim preko video-poziva i mogu da vam kažem da je to prelep osećaj i posebna vrsta ljubavi. Nakon što su mi zbog vanrednog stanja otkazali predstave i snimanja serija pomislila sam da ću moći više da je viđam, međutim, prvog dana pauze sam se prehladila. Budući da moj otac spada u rizičnu grupu, prestala sam da odlazim kod roditelja, samo im povremeno do kućnog praga odnesem potrebne namirnice. Još sam rovita pa su moja kretanja ograničena na odlazak do prodavnice i šetnju psa.

NE PROPUSTITE:
DRŽANJE ZA RUKE na crvenom tepihu: Ivana Dudić u vezi sa OVIM NAŠIM GLUMCEM? (foto)

Želja Ivane Dudić bila je da se odmori odmah po proglašenju vanrednog stanja!

Da li vam prija samoizolacija pošto imate profesionalnu pauzu posle dužeg vremena?

- Veoma mi prija. Otkako sam dobila glavnu ulogu u seriji “Crveni mesec” spavala sam svega četiri sata dnevno, a dešavalo se i da radim dva projekta istovremeno. Moj dan se proteklih 10 meseci sastojao iz snimanja i učenja tekstova. Čim su proglasili vanredno stanje, dočepala sam se kreveta i spavala sam neprekidno tri dana. Kako vreme prolazi, sve manje sam u krevetu, ali zato čitam, gledam predstave onlajn i uživam u tišini. Prija mi da ćutim i budem sama sa svojim mislima. Apelujem da ostanemo kod kuće jer ćemo jedino tako uspeti da sprečimo dalje širenje virusa.

Da li vam pada teško kada istovremeno morate da radite na dva projekta?

- Veoma, pomešaju se i tekstovi i misli i osećanja. Čovek tada mora da bude mentalno jak.

NE PROPUSTITE:
Ivana Dudić bi GINULA ZBOG LJUBAVI, ali priznaje: NE PRISTAJEM DA SE UDVARAM MUŠKARCU

Želja Ivane Dudić - Verujem da će me u pravo vreme snaći sve što mi je suđeno

Koji profesionalni angažamani vas očekuju po okončanju pandemije?

- Ostalo je da snimimo deset poslednjih epizoda serije “Crveni mesec”, nakon toga bi trebalo da usledi njen nastavak. Reč je o potpuno odvojenom projektu, drugačijeg imena koji će obuhvatiti istorijski period posle Prvog svetskog rata, a čeka me i snimanje nove sezone televizijskog komada “Istine i laži”, gde glumim vamp ženu.

U poslednje dve godine učestvovali ste u više od deset projekata i odigrali isto toliko različitih uloga. Koja junakinja vam je karakterno najsličnija?

- Sve su mi bile izazov, ipak čini mi se da sa Sofijom imam najviše sličnosti. Obe smo buntovne, borimo za svoje mišljenje i glasno o tome govorimo. Ne dozvoljavamo da nam “ne” bude odgovor i uvek mora da bude po našem (smeh).

Kao neko ko se dugo bavio mađioničarstvom, otkrijte nam koju želju biste jednim hokus-pokus trikom voleli sebi da ostvarite?

- Mislim da u ovom momentu tako nešto ne postoji. Možda da se zaljubim, ali opet kažem, verujem da će me u pravo vreme snaći sve što mi je suđeno da me snađe.

NE PROPUSTITE:
Ivana Dudić O RUŽNIM KOMENTARIMA NA RAČUN NJENOG USPEHA: To pričaju besposlene i sujetne koleginice

Komentari (0)

Loading