Celebrity News

Fergi: Bila sam zavisnik od droge, imala sam halucinacije svaki dan

Fergi: Bila sam zavisnik od droge, imala sam halucinacije svaki dan

Nakon što je otvoreno pričala o najtežem periodu života i razvodu od glumca Džoša Duhamela, sa kojim se rastala pre par meseci, pevačica Fergi sada je otvorila dušu i o svojoj borbi i zavisnosti od kristalnog metamfetamina. Ona je za britanski iNews ispričala kako joj je to uzrokovalo zdravstvene probleme.

- Patila sam od psihoze i demencije uzrokovane tim hemikalijama. Halucinirala sam na dnevnoj bazi. Godinu dana je trebalo da mi se mozak iščisti od hemikalija i da prestanu da mi se priviđaju stvari. Ponekada mi se iz čista mira priviđala pčela ili zeca kako trči - priznala je Fergi koja je, kako kaže, iz svega toga ipak nešto i naučila.

- Drogiranje je bilo zaista zabavno... sve do trena dok nije više bilo. Ali, znate šta, srećna sam i zahvalna na danu kada mi se to dogodilo. Zahvaljujući tome pronašla sam svoju unutrašnju snagu, veru i želji za nečim boljim - priznaje pevačica koja je ovom ispovešću htela da pomogne drugima u njihovoj borbi, jer kako i sama kaže droga je bila "njen partner sa kojim je bilo jako teško raskinuti sve veze".